60 bin TL'ye telefon önerisi

Yusuf325

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşımın bütçesi 60k bunları önerdim ona. iPhone 14 Pro'yu o istiyor bende diğerlerini önerdim sizce hangisini alsın?

Arkadaşımın bütçesi 60k bunları önerdim ona. iPhone 14 Pro'yu o istiyor bende diğerlerini önerdim sizce hangisini alsın?

Hocam iPhone kullanıcısı ise iPhone tarafında 16 alabilirsiniz. Android tarafında Samsung önerebilirim S25 veya S25 Plus modeli gayet güzeldir. İsterseniz S26 serisini de bekleyebilirsiniz.

Ayrıca baktığınız 14 Pro modellleri yenilenmiş modeller. Yenilenmiş yerine 2.el almanız daha iyi olur.

Ben iPhone 16 kullanıyorum memnunum ama Android de Samsung'dan şaşmam yazılımsal sorunları olmaması ve daha kaliteli bulmam. S serileri Prime modelleri karşılaştırma yapıp epey ve YouTube'dan alınabilir gidip Honor alırsan değmez çünkü yazılım desteği kısa 10/15 bine olsaydı Honor derdim kaliteli modelleri ama 2.eli piyasası kötü Xiaomi ise hem servis ağı hem de yazılımsal olarak beğenmediğim yönleri çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı