60 bin TL'ye telefon tavsiyesi

8sret

Kilopat
Merhaba, bir telefon alma niyetindeyim lakin marka model konusunda kararsızım. 40 bin civarı 14t Pro alma niyetindeyim lakin hediye kampanyası bitmiş diğer taraftan 60 bin civarına S24 ultraya ilişti gözüm ama yeni modelin çıkması yakın, hem Samsung'un hem de Xiaomi'nin yeni telefon modellerini beklesem daha mı mantıklı olur? Halihazırda kullanmakta olduğum ve bahsettiğim sürelere kadar idare edecek bir telefonum var yani çok acelem de yok. Önceliğim ekran kalitesi, akıcılık ve hem ön hem de arka kamera ve güncellik. En iyi kameraya sahip telefon şu an hangisi? İyiden kastım kaç x zoom yaptığı vs değil, görüntü kalitesi. Bir de huaweinin pura serisi hakkında düşünceleriniz neler?

Son düzenleme:
Kamerası aşırı iyi olan ama işlemci ve Google sesteği konusunda pek güven vermeyen bir seri. Ne kadar çözüldü densede bu kadar bütçelerde Google desteğini riske atmak istemezdim.
Eyvallah, şu an piyasadaki en iyi kameraya sahip telefon hangisi? Arka kamera ve ön kamera, görüntü kalitesi açısından.

Merhaba, bir telefon alma niyetindeyim lakin marka model konusunda kararsızım. 40 bin civarı 14t Pro alma niyetindeyim lakin hediye kampanyası bitmiş diğer taraftan 60 bin civarına S24 ultraya ilişti gözüm ama yeni modelin çıkması yakın, hem Samsung'un hem de Xiaomi'nin yeni telefon modellerini beklesem daha mı mantıklı olur? Halihazırda kullanmakta olduğum ve bahsettiğim sürelere kadar idare edecek bir telefonum var yani çok acelem de yok. Önceliğim ekran kalitesi, akıcılık ve hem ön hem de arka kamera ve güncellik. En iyi kameraya sahip telefon şu an hangisi? İyiden kastım kaç X Zoom yaptığı vs değil, görüntü kalitesi. Bir de Huawei'nin pura serisi hakkında düşünceleriniz neler?

Tuğla gibi olması seni rahatsız etmiycekse kesinlikle S24 Ultra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı