60 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
60000

MehmetMustafa

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler 60000 bütçem var. S24u, S25+, iPhone 16 gibi seçenekler var. Sizce hangi ürünü almalıyım? Ben S24u ve S25+ arasında sıkıştım kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android istiyorsan S25+ bariz seçim. iOS istiyorsan ya da hevesin varsa bu kadar para verip 60 Hz almak koyacak olsa da başka pek bir seçenek yok. Pro al desek o kadar çıkmışken daha da çıkıp Pro Max almak daha mantıklı gelmeye başlıyor. Daha ucuza kapatmak istersen 16e olabilir. Tamamen sana kalmış. Burda çoğunluk elbette S25+ diyecek çünkü kâğıt üstünde daha iyi bir telefon, ama ben 1 yıl S24+ kullanmış biri olarak 16 alırdım.

Android istiyorsan S25+ bariz seçim. iOS istiyorsan ya da hevesin varsa bu kadar para verip 60 Hz almak koyacak olsa da başka pek bir seçenek yok. Pro al desek o kadar çıkmışken daha da çıkıp Pro Max almak daha mantıklı gelmeye başlıyor. Daha ucuza kapatmak istersen 16e olabilir. Tamamen sana kalmış. Burada çoğunluk elbette S25+ diyecek çünkü kâğıt üstünde daha iyi bir telefon, ama ben 1 yıl S24+ kullanmış biri olarak 16 alırdım.

Neden 16 alırdınız peki neyi beğenmediniz.

Neden 16 alırdınız peki neyi beğenmediniz.

Android'e ısınamadım bir türlü hocam. iOS alışınca bırakılmıyor. Ondan önce 2 yıl iPhone 12 kullanmıştım. Şu konuda daha detaylı konuştuk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı