60 bin TL'ye toplanan R5 7500F RTX 5060 Ti sistem nasıl?

Bütçe
60000

Bunlara baktım hocam da 1-2 özelleştirme yapınca aynı fiyata denk geliyor zaten. 2-3 bin TL fazla verip tüm parçaları kendi istediğim gibi almak daha iyi.

Fiyatlar keşke aynı kalsa değil mi? Belki düşer belki artar ama 54K ya gelmez bu sistem alana kadar tabii.

Zaten satın alacağım zaman tekrar bakacağım. Sistemi şimdiden değil da satın almadan 1 hafta önce baksam muhtemelen hemen alayım heyecanıyla saçma sapan şeyler alacaktım daha önce farklı şeylerde bu durumu yaşadım bu yüzden mümkün olduğunca erken bilgi sahibi olayım da alacağım zaman da ona göre hareket edeyim.

Bunlara baktım hocam da 1-2 özelleştirme yapınca aynı fiyata denk geliyor zaten. 2-3 bin TL fazla verip tüm parçaları kendi istediğim gibi almak daha iyi.

Sizin seçtiğiniz parçalar ile çok yakın olunca aklıma bu sistem geldi. O yüzden paylaşmak istedim. Bence toplamaya göre daha avantajlı olacaktır.

Sizin seçtiğiniz parçalar ile çok yakın olunca aklıma bu sistem geldi. O yüzden paylaşmak istedim. Bence toplamaya göre daha avantajlı olacaktır.

Evet bu tarz fenomenlerin kasaları daha ucuza geliyor. Ama bunlar haricinde normal hazır sistemlerin genelinde özelleştirme seçeneği kısıtlı olduğu için sanki benim topladığım kalitesine göre daha ucuz gibi. Adamlar anakarta 3 binlik dandik anakart koymuşlar, yükseltmek istersek en ucuz seçenek +9 bin TL. Anakartı iyi olana bakıyorum onun da ya kasası ya RAM'i yani illaki bir şeyi kötü oluyor. Ama sizin attığınıza bakınca fiyatı sayesinde biraz daha iyi.

hocam ben de zaten kendi istediğim kasayı argb ramleri ve 2 tb ssdyi kendi zevkime göre seçtiğim için fiyatım yüksek duruyor. yoksa 2k ya da kasa var 3500 ylye ram var 700w 3000 tlye de psu var

Hocam ben zaten kasaya 5200 PSU 7600 ARGB RAM'lere 4700 TL verdim ve SSD 2 TB 4700 verdim. Sistemimin fiyatını fazla gösteren şeyler bunlar. Bunlar da görsellik için harcadığım para.

Tamam. Sonuçta gereksiz yere fazla para harcamışsınız. Sadece kasa ve PSU neredeyse 13 bin TL. Performans yerine görünüşe bu kadar para vermek nereden baksanız saçmalık. Hadi 5080-90 gibi zaten çok pahalı şeyler alacak olsanız biraz daha paraya kıyıp görünüşe çok para harcarsınız da, siz sadece kasa PSU fan üçlüsüne neredeyse ekran kartı parası vermişsiniz. Burada sizin için yapabileceğimiz başka öneri yok. Bunları söylemeyeceksek konu açmanıza gerek yoktu. Yoksa işlemci ve ekran kartı güzel, bunlara ne yorum yapalım.

hocam o zaman anakartı düşürsem ve dediğiniz psuyu tercih etsem 4k düşüyor fiyat. yukarda neden bu kadar tepki verildi anlamadım. arkadaşın biri 40k eder diyor gerçekçiliği varmı?
Evet aşşağı yukarı gerçeklik payı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…