A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2024 #1 Yatırım olarak ne yapılabilir altın, döviz, hisse hangisi mantıklı sizce?
mrkl123 Zeptopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Hepsi birbirine bağlantılı ancak bence bütün hepsini tek bir yere değil bölerek yapardım yatırımımı.
A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2024 #3 mrkl123 dedi: Hepsi birbirine bağlantılı ancak bence bütün hepsini tek bir yere değil bölerek yapardım yatırımımı. Genişletmek için tıkla... fon veya halka arz mantıklı mı ?
mrkl123 dedi: Hepsi birbirine bağlantılı ancak bence bütün hepsini tek bir yere değil bölerek yapardım yatırımımı. Genişletmek için tıkla... fon veya halka arz mantıklı mı ?
mrkl123 Zeptopat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 Axolty dedi: fon veya halka arz mantıklı mı ? Genişletmek için tıkla... Youtube'da https://www.youtube.com/@cihatecicek bu adamın yayınlarını takip edebilirsin.
Axolty dedi: fon veya halka arz mantıklı mı ? Genişletmek için tıkla... Youtube'da https://www.youtube.com/@cihatecicek bu adamın yayınlarını takip edebilirsin.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Mart 2024 #5 Bunu parça parça bizden öğrenmek yerine çeşitli videolardan ve makaleleri okuyarak öğrenmeniz en doğrusu. Herkes farklı bir şey söyler ne yapacağınızı şaşırırsınız.
Bunu parça parça bizden öğrenmek yerine çeşitli videolardan ve makaleleri okuyarak öğrenmeniz en doğrusu. Herkes farklı bir şey söyler ne yapacağınızı şaşırırsınız.
DreamU Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #6 Axolty dedi: Yatırım olarak ne yapılabilir altın, döviz, hisse hangisi mantıklı sizce? Genişletmek için tıkla... Altın yatırım için değil de enflasyondan korumak içindir, keza döviz de. Benim önerim biraz araştırıp aklınıza yatan şeyleri değerlendirmeniz.
Axolty dedi: Yatırım olarak ne yapılabilir altın, döviz, hisse hangisi mantıklı sizce? Genişletmek için tıkla... Altın yatırım için değil de enflasyondan korumak içindir, keza döviz de. Benim önerim biraz araştırıp aklınıza yatan şeyleri değerlendirmeniz.