Arkadaşlar paraya ihtiyacım oldugu icin bu kadar uygun skin degil sadece oyun olarak hediye ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba oyun hediye ederken oyunun liste fiyatımı geçerli oluyor yoksa indirimli halide kabul ediliyor mu?
Genelde hep bu şekilde bakiye satın alıyorum fakat indiriminiz gerçekten çok iyi. Genelde %15 ve 20 indirimle satılır. Siz bayağı bir altına veriyorsunuz. Benim alışveriş yaptığım kişilerin referansları oluyor genelde. Eğer önce oyun hediyesi sonra ödeme şeklinde kabul ederseniz alışveriş yapabiliriz.
Hocam site içinde özel mesaj atılmıyor diye biliyorum alışveriş konusu olduğu için yasak olmadığını düşünerek steam hesabımı ekleyebilirsiniz Steam Community :: CS RelboronSoyle soyleyeyim referansin varsa kabul ederim benlik bir sıkıntı yok zira bin lira icin de bu hesabinizi riske atar misiniz hiç sanmiyorum site icersinden ozel mesaj yazabilir misin istedigin oyunlari.
Anlık olarak 95 dolar 50 dolara vereceğim.
Skin olarak verebiliyor musunuz?
Anlık olarak 95 dolar 50 dolara vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.