Satılık 60 dolar Steam bakiye 35 dolar

@Everythink

Dostum merhaba. Senden Shadows oyununu almıştım ve Steam'den iade uyarısı geldi. Müsait olunca dönüş sağlarsan sevinirim aksi durumda tatsız olaylar olabilir.
Konu sahibinin mesajlarını baştan sona okudum, çok aceleci davranmış. Yani daha ilk sayfadan şüphe ettim adamdan. Kaldı ki %20 indirim bile yapsa hayli hayli satacaktı. Muhtemelen çalıntı kart ile hesaba (hesap kendinin mi o bile meçhul) bakiye yükleyip kart patlamadan bir an önce nakite çevirmeye çalışmış gibi duruyor.

Konu sahibinin mesajlarını baştan sona okudum, çok aceleci davranmış. Yani daha ilk sayfadan şüphe ettim adamdan. Kaldı ki %20 indirim bile yapsa hayli hayli satacaktı. Muhtemelen çalıntı kart ile hesaba (hesap kendinin mi o bile meçhul) bakiye yükleyip kart patlamadan bir an önce nakite çevirmeye çalışmış gibi duruyor.
Hocam anlamadığım zaten şu adamın alıcı-satıcı geçmişi falan var bayadırda Technopat üyeliği var ama bilmiyorum yani sanırım sizin dediğiniz gibi bir olay var içinde bayağıdır üzerinden zamanda geçmiş.

Hocam anlamadığım zaten şu adamın alıcı-satıcı geçmişi falan var bayadır da Technopat üyeliği var ama bilmiyorum yani sanırım sizin dediğiniz gibi bir olay var içinde bayağıdır üzerinden zamanda geçmiş.
Geçmişte bir satışı var gözüküyor ama alan da profiline sınır getirmiş. Bilmiyorum, belki Technopat hesabı da ele geçirilmiş biri olabilir. Zaten profili kapatma işi bana çok saçma geliyor. Tamamen kapatılmamalı.

Satıcı gelip burada konuya açıklık getirirse elbette daha sağlıklı olur ama özellikle panel sisteminin, çalıntı kartların havada uçuştuğu bu dönemde her ilana şüpheyle yaklaşmak lazım. Ben şahsen bıraktım bu tarz alımları.

Hocam site içinde özel mesaj atılmıyor diye biliyorum alışveriş konusu olduğu için yasak olmadığını düşünerek Steam hesabımı ekleyebilirsiniz Steam Community :: CS Relboron

@Everythink arkadaştan 60 dolarlık oyun hediyesi aldım, sağ olsun o da bana güvendi. Önce oyunu hediye yolladı bende ödemeyi arkadaşa attım. Teşekkürler.

Hocam sizde problem yaşadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı