C Canobaba1numaraa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:28 #1 Bütün siteler olabilir. 60 dolar sınırım var ve bu 60 dolarla AWP, AK-47, Deagle, glock 18 almak istiyorum. Birkaç dolar esneme payı vardır.
Bütün siteler olabilir. 60 dolar sınırım var ve bu 60 dolarla AWP, AK-47, Deagle, glock 18 almak istiyorum. Birkaç dolar esneme payı vardır.
Mehmetkayice Nanopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 933 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:50 #2 AK-47 | Legion of Anubis Desert Eagle | Conspiracy AWP | Chrome Cannon Glock-18 | Water Elemental Önereceğim en iyi dizilim bu olur. AWP biraz pahalı lakin çok iyi görüntüsü var. Hemen hemen 55-57 Usd arası tutuyor.
AK-47 | Legion of Anubis Desert Eagle | Conspiracy AWP | Chrome Cannon Glock-18 | Water Elemental Önereceğim en iyi dizilim bu olur. AWP biraz pahalı lakin çok iyi görüntüsü var. Hemen hemen 55-57 Usd arası tutuyor.
E Efe92882 Picopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 21:53 #3 Canobaba1numaraa dedi: Bütün siteler olabilir. 60 dolar sınırım var ve bu 60 dolarla AWP, AK-47, Deagle, glock 18 almak istiyorum. Birkaç dolar esneme payı vardır. Genişletmek için tıkla... Glock-18: | Water Elemental (Field-Tested / Görevde Kullanılmış) AWP: | Mortis (Field-Tested / Görevde Kullanılmış) AK-47: | Uncharted (Field-Tested / Görevde Kullanılmış) Desert Eagle: | Light Rail (Minimal Wear / Az Aşınmış
Canobaba1numaraa dedi: Bütün siteler olabilir. 60 dolar sınırım var ve bu 60 dolarla AWP, AK-47, Deagle, glock 18 almak istiyorum. Birkaç dolar esneme payı vardır. Genişletmek için tıkla... Glock-18: | Water Elemental (Field-Tested / Görevde Kullanılmış) AWP: | Mortis (Field-Tested / Görevde Kullanılmış) AK-47: | Uncharted (Field-Tested / Görevde Kullanılmış) Desert Eagle: | Light Rail (Minimal Wear / Az Aşınmış