Çözüldü 60 FPS'i geçemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Laptopumu alali 5 sene oldu, bakim yaptirmadim ama temiz kullandim. En kötü oyunda 60 FPS'i gecmiyor, her dk drop oluyor ve hep 90 derece oluyor CPU. Neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bakım yaptırmadıysanız, temiz kullanmanız çok da bir şey ifade etmiyor. Soğutma konusunda dizüstünden 10 kat daha iyi olan kasalar bile 2 ayda tozlanıyor. 6 ayda bir temizlenmesi gerekiyor. En kötü dediğiniz oyunda bile CPU & GPU kendini kullanmaya başladığı anda sıcaklıklar artıp frekans düşüyor. Bu da size drop ve FPS sorunu olarak geri dönüyor.
Bir güvenilir bilgisayarcıda termal macun bakımını yaptırın bilgisayarınızın derim açıkcası benim laptobumda bayabi fark oluştu eğer yapmayıp böyle kullanmaya devam edersenizde işlemci ya da ekran kartını yakma ihtimaliniz bi olasılık olsada var
Size tavsiyem gri termal macun ve 4.0 w/mk ya da üstü termal macun almanız daha yararlı olacaktır
Ben bu termal macunu kullanıyorum ve de gayette memnunum
Xigmatex xi3 hdt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…