60 Hz kullanıcısı, 280 Hz kullanıcısına Ferrari peek atabilir mi?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Teknik olarak böyle bir şeyin mümkün olmaması gerekiyor. Dün internet kafede Valorant oynarken denk geldi, adamın aimine asla çıkamıyorum, o benim aimime geldiği zaman herhangi bir tepki gösterme sürem olmuyor. Kaç Hz diyorum 60 diyor, pinge bakıyorum 30. Benim pinge bakıyorum 8. Hile desek 13 vurmaz, hile harici bu sorunun bir cevabı var mı?

Teknik olarak böyle bir şeyin mümkün olmaması gerekiyor. Dün internet kafede Valorant oynarken denk geldi, adamın aimine asla çıkamıyorum, o benim aimime geldiği zaman herhangi bir tepki gösterme sürem olmuyor. Kaç Hz diyorum 60 diyor, pinge bakıyorum 30. Benim pinge bakıyorum 8. Hile desek 13 vurmaz, hile harici bu sorunun bir cevabı var mı?

Kullanılan ekipmanlarda etkili.

o benim aimime geldiği zaman herhangi bir tepki gösterme sürem olmuyor. pinge bakıyorum 30. Benim pinge bakıyorum 8.
Siz sabit dururken rakibiniz size peeklediğinde rakibinizin pingi ona avantaja dönüşür. "Peekers advantage" terimi buradan geliyor. Genel olarak çok tahmin edilebilir yerlerde rakibinizi bekliyorsanız o yüzden siz tepki vermeden sizi vuruyor olabilir. Öngörü yeteneğinin gelişmiş olması tepki süresini azaltmada çok önemlidir.

Kullanılan ekipmanlarda etkili.

Kendi evim olsa asla sesimi çıkarmam, ama kafedeyim VIP masa tüm ekipmanlar ROG mog en kaliteli şeyler, 60 Hz kullanan adam 20klık mouse kullanmaz herhalde.

Adam yeteneklidir. Her şey ekipman değil.

Bende oyun oynamıyorum olabilirim ama kötü olduğum manasına gelmiyor, ki benden iyi falan olması pek de mümkün değil, sadece aimine çıkmaya çalıştığım da tepki veremiyorum nedense ama iş aimfighta geldiğinde tepkisiz kalıyor.

RGB mouse pad olabilir.

Rampage ışıklı kasa.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı