SLIPDALPİNA Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Şu an kullandığım laptopun ekranı 60 HZ ama aynı kasa biraz daha güçlü versiyonun 144 HZ'ini alıp değiştirsem çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
Şu an kullandığım laptopun ekranı 60 HZ ama aynı kasa biraz daha güçlü versiyonun 144 HZ'ini alıp değiştirsem çalışır mı?
KS KS SLIPDALPİNA Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #11 largesize dedi: Hyrican striker 1649.bul bulabilirsen...neden aldığımı sorgulama kasa sağlamdı ve en ucuz rakibinden 5K ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Bu laptop sadece 60 Hz için ügretilmiş galiba. Artı 0 Eksi
largesize dedi: Hyrican striker 1649.bul bulabilirsen...neden aldığımı sorgulama kasa sağlamdı ve en ucuz rakibinden 5K ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Bu laptop sadece 60 Hz için ügretilmiş galiba.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 29 Ekim 2022 #12 largesize dedi: HYRİCAN STRİKER 1649.Bul bulabilirsen...Neden aldığımı sorgulama kasa sağlamdı ve en ucuz rakibinden 5K ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Bu durumda firmaya email atarak panel pin sayısını öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
largesize dedi: HYRİCAN STRİKER 1649.Bul bulabilirsen...Neden aldığımı sorgulama kasa sağlamdı ve en ucuz rakibinden 5K ucuzdu. Genişletmek için tıkla... Bu durumda firmaya email atarak panel pin sayısını öğrenebilirsiniz.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #13 Erpol dedi: Laptopun marka modelini yanına panel yazarak ekleyin ve nette arayın, karşınıza sonuçlar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bırakın paneli laptopu aratınca zor çıkıyor. Ben bir bilgisayarın özelliklerinin PDF'sini çıkarmıştım ona bakayım. SLIPDALPİNA dedi: Bu laptop sadece 60 Hz için ügretilmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Tek 60Hz seçeneği var zaten. Ekranın desteklemesi tam olarak neye bağlı ekran kartına mı anakarta mı? Artı 0 Eksi
Erpol dedi: Laptopun marka modelini yanına panel yazarak ekleyin ve nette arayın, karşınıza sonuçlar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bırakın paneli laptopu aratınca zor çıkıyor. Ben bir bilgisayarın özelliklerinin PDF'sini çıkarmıştım ona bakayım. SLIPDALPİNA dedi: Bu laptop sadece 60 Hz için ügretilmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Tek 60Hz seçeneği var zaten. Ekranın desteklemesi tam olarak neye bağlı ekran kartına mı anakarta mı?