CS:GO'da 400 FPS alan bilgisayarıma bütçe kalmadığı için 60 Hz aldım keleşe kadar çıkıp oynamayı bıraktım. Ama eskiden beri 60'a alışık olduğum için bana kötü gelmiyor

60FPS fazlasıyla yeterli. Yalan değil ama çok kısa bir süreliğine 165Hz bir monitör ile Rainbow Six oynamıştım ve çok daha kesin nişan alabiliyordun baya fark yaratmıştı ama sistemin kaldırmıyorsa hiç gerek yok.

CS:GO'da bir e-sporcu vardı "ropz" 60 Hz ile FPL-C'ye çıkmıştı.
İşin çoğunluğu yetenek tabii, ama yani en düşük gecikme süreleri sende olunca ortalama bir oyuncuysan bile çok farkediyor oynayışta. Yani ben karşımdaki rakibi daha görmeden adam beni öldürüyor, çünkü o beni daha çabuk görüyor daha düşük gecikmeye sahip olduğu için. Ben deathcami izlediğimde sanki hile açmış gibi gözüküyor ama değil işte, adam parayı basmış almış 240 Hz monitörü takır takır düşük gecikme sayesinde üstünlük kazanıyor.

İleriye dönük olsun istiyorsan 144Hz al, sistemin oynadığın oyunda 144FPS veremiyorsa, görüntü ayarlarından Hz değerini düşürürsün.
Sıfır 60Hz veya 75Hz bir monitöre 900-1200₺ vereceğine, 1500-2000₺ civarında bir 144Hz monitör almak daha mantıklı.
Görüntü ayarlarından Hz düşürmek yerine, FreeSync veya G-Sync özelliğini kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…