Jmeyz Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Merhaba 60 Hz monitörüm var. Genelde rekabetçi oyunlar ve hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Sizce G-SYNC'i açmalı mıyım açarsam bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2020
Merhaba 60 Hz monitörüm var. Genelde rekabetçi oyunlar ve hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Sizce G-SYNC'i açmalı mıyım açarsam bir zararı olur mu?
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 10 Kasım 2020 #2 60 FPS sabit almak istiyorsanız sistem iyiyse açılır bence.
Lykio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #3 Eğer imkanın varsa açmakta fayda var. Ama sırf bunun için yeni bir donanım almak mantıklı değil.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 10 Kasım 2020 #4 Yırtılma vs. oluyor ise açın. Olmuyor ise sizi etkilemeyecektir G-Sync. Bir Matmazel dedi: 60 FPS sabit almak istiyorsanız sistem iyiyse açılır bence. Genişletmek için tıkla... G-Sync FPS'i sınırlamaz. 60FPS üstüne çıkarsa arkadaş, G-Sync'in işlevi biter. Son düzenleme: 10 Kasım 2020
Yırtılma vs. oluyor ise açın. Olmuyor ise sizi etkilemeyecektir G-Sync. Bir Matmazel dedi: 60 FPS sabit almak istiyorsanız sistem iyiyse açılır bence. Genişletmek için tıkla... G-Sync FPS'i sınırlamaz. 60FPS üstüne çıkarsa arkadaş, G-Sync'in işlevi biter.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #5 Açılabilir ama bence gereksiz.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Kasım 2020 #6 Kaç HZ olursa olsun v-Sync açılmaması gerekir özellikle FPS oyunlarında farede gecikme oluyor çünkü.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #7 Jmeyz dedi: Merhaba 60 Hz monitörüm var. Genelde rekabetçi oyunlar ve hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Sizce G-Sync'i açmalı mıyım açarsam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın ve monitörün destekliyorsa açmanda fayda var.
Jmeyz dedi: Merhaba 60 Hz monitörüm var. Genelde rekabetçi oyunlar ve hikaye tabanlı oyunlar oynarım. Sizce G-Sync'i açmalı mıyım açarsam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın ve monitörün destekliyorsa açmanda fayda var.
Lykio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #8 Silinen üye dedi: Kaç HZ olursa olsun v-Sync açılmaması gerekir özellikle FPS oyunlarında farede gecikme oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... v-Sync değil G-Sync diyor arkadaşımız. G-Sync Nvidia ekran kartlarının monitörle konuşması iyi bir şey.
Silinen üye dedi: Kaç HZ olursa olsun v-Sync açılmaması gerekir özellikle FPS oyunlarında farede gecikme oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... v-Sync değil G-Sync diyor arkadaşımız. G-Sync Nvidia ekran kartlarının monitörle konuşması iyi bir şey.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #9 Silinen üye dedi: Kaç HZ olursa olsun v-Sync açılmaması gerekir özellikle FPS oyunlarında farede gecikme oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... V-Sync AMD'nin G-Sync NVIDIA'nın.
Silinen üye dedi: Kaç HZ olursa olsun v-Sync açılmaması gerekir özellikle FPS oyunlarında farede gecikme oluyor çünkü. Genişletmek için tıkla... V-Sync AMD'nin G-Sync NVIDIA'nın.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 10 Kasım 2020 #10 m3081 dedi: V-Sync AMD'nin, G-Sync NVIDIA'nın. Genişletmek için tıkla... V-Sync değil, FreeSync AMD'nin. Karıştırmışsınız.
m3081 dedi: V-Sync AMD'nin, G-Sync NVIDIA'nın. Genişletmek için tıkla... V-Sync değil, FreeSync AMD'nin. Karıştırmışsınız.