Selikss Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar benim monitörüm 60 Hz. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük oluşturup 1920x1080 75 Hz yaptım. Bu ayar mönitöre zarar verir mi?
Arkadaşlar benim monitörüm 60 Hz. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük oluşturup 1920x1080 75 Hz yaptım. Bu ayar mönitöre zarar verir mi?
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 Selikss dedi: Arkadaşlar benim monitörüm 60 Hz. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük oluşturup 1920x1080 75 Hz yaptım. Bu ayar mönitöre zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Ben zarar verir mi bilmem ama 75 Hz alamayacağınızı bilirim Kapasite zaten 60 demişler. Kapasiteden istediğiniz kadar düşürebilirsiniz ama arttıramazsınız. Bu benim tahminimdi. Deneyimle bulunmuş sonuç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selikss dedi: Arkadaşlar benim monitörüm 60 Hz. NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük oluşturup 1920x1080 75 Hz yaptım. Bu ayar mönitöre zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Ben zarar verir mi bilmem ama 75 Hz alamayacağınızı bilirim Kapasite zaten 60 demişler. Kapasiteden istediğiniz kadar düşürebilirsiniz ama arttıramazsınız. Bu benim tahminimdi. Deneyimle bulunmuş sonuç Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et