S samet yigit12 Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #11 furkanbgbr dedi: FPS'te bir değişiklik olmaz. 60 Hz'ye göre daha akıcı bir görüntü elde edersiniz. Genişletmek için tıkla... DRAM freguancy yok bende baktım BIOS'tan bu arada.
furkanbgbr dedi: FPS'te bir değişiklik olmaz. 60 Hz'ye göre daha akıcı bir görüntü elde edersiniz. Genişletmek için tıkla... DRAM freguancy yok bende baktım BIOS'tan bu arada.
Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #12 Nounie dedi: İyi olur. 60 Hz demek, saniyede 60 kare(FPS) görebileceğiniz anlamına gelir. 75 demek de 75 kare(FPS) anlamına gelir. Maksimum ne varsa ona çekin. FPS ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Nounie dedi: @Ekmek Arası Çitoz Kablodan kaynaklı o. Genişletmek için tıkla... kabloyu değiştirsem olurmu Nounie dedi: @Ekmek Arası Çitoz Kablodan kaynaklı o. Genişletmek için tıkla... 85 Yaptım oldu görüntü kalitesini 16 bit i seçtim Nounie dedi: @Ekmek Arası Çitoz Kablodan kaynaklı o. Genişletmek için tıkla... Olmadı pardon
Nounie dedi: İyi olur. 60 Hz demek, saniyede 60 kare(FPS) görebileceğiniz anlamına gelir. 75 demek de 75 kare(FPS) anlamına gelir. Maksimum ne varsa ona çekin. FPS ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Nounie dedi: @Ekmek Arası Çitoz Kablodan kaynaklı o. Genişletmek için tıkla... kabloyu değiştirsem olurmu Nounie dedi: @Ekmek Arası Çitoz Kablodan kaynaklı o. Genişletmek için tıkla... 85 Yaptım oldu görüntü kalitesini 16 bit i seçtim Nounie dedi: @Ekmek Arası Çitoz Kablodan kaynaklı o. Genişletmek için tıkla... Olmadı pardon