60 Hz ve GTX 1650 Ti vs. 120 Hz ve GTX 1650

Küçük aydınlanmanın başlangıcı.

Ne yapacağımı bilebilmemden söz ettim sanırım ama neyse dediğim gibi küçük kıvılcımlar baş göstermiş.

400 500 ₺ bir insana koyuyorsa almasın ne demek? 2 yıl yetkili servis güvencesi ile satın alıp belki 2 sene sonra işe gireceği düşüncesi ile üniversitenin son 2 yılında alıyor? Bakın yeniden söylüyorum insanların hayatını bilmeden konuşmak boş konuşmaktır. Ve tekrar ediyorum, 400 500 TL iyimser rakamlar ilk yazımda söz ettiğim arızalar için. Ben anakart sorunlarından, RAM slotu sorunlarından söz ediyorum 400 500 TL'den söz ediyorsunuz. "Tecrübesiz" diyebiliyorsunuz. Hayret doğrusu gerçekten bazı şeylerin özeti gibisiniz.

Araştırmakla yükümlü değilim ıspatlamakla yükümlüsün. Buyurun belgeleri beklerim.

Bir anakart arızasında o 2000'i kat ve kat vereceksiniz zaten.

Bunun da cevabı önceki yazıda var. Ama neyse ki okuduğunuzu anlamadığınızı kabul etmiştiniz. O sebeple cevabım yok.

İstatistiki kaynağınız neresi? Yoksa ilk akıllara gelen mi?
Eğlendim hatırlat yarın devam edelim kuzu yatayım şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı