60 Hz vs 144 Hz

Kullanamayacağı bir özelliğe 300 TL o da size göre 300 TL belki daha fazla fark vermesi çok mantıklı değil.
Fps , rekabetçi tarzı oyunlarda yüksek ayarlarda oynaycağını sanmıyorum %90 genel olarak 144 fps üzerine alacağını zannediyorum. Sonra pişman olmasın

Rekabetçi oyunlarda 144 Hz ekran çok büyük bir avantaj sağlar ama hikayeli oyunlar için sabit 60 FPS de zevk verir.

144Hz almanı öneririm. Formattan sonra monitör de sıfırlanıp 60hz olmuştu her şey takılıyor gibi görünüyordu.

60 ve 144 Hz arasındaki fark masaüstünde bile çok fazla. Zaten rekabetçi oyunlarını yüksek ayarlarda oynayacağını düşünmüyorum. Aradaki 300 TL farka kesinlikle değer.

144 hz düşünmeden ben 120 kullanıyorum ana menüde gezerken bile o fark aşırı belli

Eğer 60Hz alırsan 60FPS üstü alan oyunlarda 60 FPS gibi hissdersin. Sadece oyunlarda değil tarayıcıda gezerken, Instagram'da gezinirken farkı hissdersin.

8 RAM daha takarsın. Daha iyi FPS alırsın 144'ü çoğu oyunda zorlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…