murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 6 9 Temmuz 2023 #1 60 Hz bir monitöre sahibim, Detroit oynarken V-Sync açık olmasına rağmen monitör çok dalgalanıyor. Diğer oyunlarda bazen çok çok az oluyordu fark etmiyordum bile ama bunda aşırı fazla. Ne yapmam lazım?
60 Hz bir monitöre sahibim, Detroit oynarken V-Sync açık olmasına rağmen monitör çok dalgalanıyor. Diğer oyunlarda bazen çok çok az oluyordu fark etmiyordum bile ama bunda aşırı fazla. Ne yapmam lazım?
viceofhumanity Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx yok i9 yok monitör 60 hz Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Aynı soruna bende sahibim hatta arada benim monitörün renk paleti mavi oluyor
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.445 Çözümler 6 9 Temmuz 2023 #3 viceofhumanity dedi: Aynı soruna bende sahibim hatta arada benim monitörün renk paleti mavi oluyor Genişletmek için tıkla... çözüm önerilerini bekliyorum, bakalım kimse yazmadı daha.
viceofhumanity dedi: Aynı soruna bende sahibim hatta arada benim monitörün renk paleti mavi oluyor Genişletmek için tıkla... çözüm önerilerini bekliyorum, bakalım kimse yazmadı daha.