Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #1 %60-65 boyutlarında wireless dongle ile çalışan RGB hotswap bir klavye arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023
Reznikov Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 296 Çözümler 3 22 Haziran 2023 #2 Bütçe belirtmemişsiniz fakat Keychron alınabilecek en iyi ürünlerdendir. Keychron K6 modeline bakabilirsiniz. Edit: Bütçe belirtmişsiniz yeni gördüm benim hatam. Bütçeniz doğrultusunda biraz zorlayarak şunu alabilirsiniz: Amazon.com.tr
Bütçe belirtmemişsiniz fakat Keychron alınabilecek en iyi ürünlerdendir. Keychron K6 modeline bakabilirsiniz. Edit: Bütçe belirtmişsiniz yeni gördüm benim hatam. Bütçeniz doğrultusunda biraz zorlayarak şunu alabilirsiniz: Amazon.com.tr
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 22 Haziran 2023 #3 Reznikov dedi: Bütçe belirtmemişsiniz fakat keychron alınabilecek en iyi ürünlerdendir. Keychron K6 modeline bakabilirsiniz. Edit: Bütçe belirtmişsiniz yeni gördüm benim hatam. Bütçeniz doğrultusunda biraz zorlayarak şunu alabilirsiniz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçemi 2500'e kadar zorlayabilirim fakat yurt dışından geldiği için vergilerle 3200 civarı oluyor. Edit: Önerdiğiniz klavyenin temiz 2. ellerine bakıyorum.
Reznikov dedi: Bütçe belirtmemişsiniz fakat keychron alınabilecek en iyi ürünlerdendir. Keychron K6 modeline bakabilirsiniz. Edit: Bütçe belirtmişsiniz yeni gördüm benim hatam. Bütçeniz doğrultusunda biraz zorlayarak şunu alabilirsiniz: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bütçemi 2500'e kadar zorlayabilirim fakat yurt dışından geldiği için vergilerle 3200 civarı oluyor. Edit: Önerdiğiniz klavyenin temiz 2. ellerine bakıyorum.