%60 klavye ESC tuşu " olarak çalışıyor

ebubekir güç

Femtopat
Daha fazla  
Yindiao T8 RGB klavyesini kullanıyorum klavye bir anda ESC Home del pgup ve pgdown tuşlarının ışığı söndü ESC tuşu " olarak çalışıyor sanki klavye standart boy klavyeymiş gibi davranıyor yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.

Garip bir durum. İndirdiğin driver üzerinden makro ayarları yaptın mı? Klavyen bozulmuş olabilir.

Macro falan yapmadım ama.

Renkleri vs. değiştirebildiğini söylediniz?

Evet renkler değişiyor ama tuşlara fonksiyon atanmıyor eğer atansa zaten ESC tuşuna ESC'yi atar uğraşmazdım.

Görüntü sinirimi bazuyor kırasım geliyor.

%100 davransaydı ışıklar sönmezdi. Klavyeni bozmuş olabilirsin. Başka bir cihaza takma imkanın var mı? Televizyon gibi.

%100 davransaydı ışıklar sönmezdi. Klavyeni bozmuş olabilirsin. Başka bir cihaza takma imkanın var mı? Televizyon gibi.

Ama sorun şu klavye çalışıyor tuşlar çalışıyor sadece son sıradakiler ve ESC yanmıyor ve ESC " olarak çalışıyor.

Demek ki klavyen bozuldu. Driver ile alakalı olsaydı başka bir cihazda çalışırdı. Uyumsuz driverin senin klavyene etki edeceğini de sanmıyorum.

Düzeltilebilir mi peki.

Ama sorun şu klavye çalışıyor tuşlar çalışıyor sadece son sıradakiler ve ESC yanmıyor ve ESC " olarak çalışıyor.
Klavye mekanik değil. " tuşunun iletken yolu esc'ye gidip temassızlık yapmış olabilir.

Düzeltilebilir mi peki.
Bilemiyorum. Teknik destek lazım. Eğer donanımsalsa temassızlık olmuştur. Yazılımsal olsaydı her türlü düzelirdi. Klavye resetleme olayı var da sanırım belli klavyeler için geçerli o da.

Klavye mekanik değil. " tuşunun iletken yolu ESC'ye gidip temassızlık yapmış olabilir.

Klavye mekanik. Öyle olsa bile neden son sıradaki tuşların işiği söndü.

Klavyeye darbe su vs herhangi fiziksel bir şey olmadı ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…