G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #1 Merhaba, eğer bütçeye uyan ve 60% klavyeler için yapılmış olan bilek desteği varsa önerebilir misiniz? (vergilerle birlikte)
Merhaba, eğer bütçeye uyan ve 60% klavyeler için yapılmış olan bilek desteği varsa önerebilir misiniz? (vergilerle birlikte)
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.325 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 2 Haziran 2024 #2 Görkem Ötün dedi: Merhaba, eğer bütçeye uyan ve 60% klavyeler için yapılmış olan bilek desteği varsa önerebilir misiniz? (vergilerle birlikte) Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye iyi bir şey imkansız hatta bilek destekli bir şey bile blamazsınız. 1k civarına çıkarsanız bunu önereyim: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Görkem Ötün dedi: Merhaba, eğer bütçeye uyan ve 60% klavyeler için yapılmış olan bilek desteği varsa önerebilir misiniz? (vergilerle birlikte) Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye iyi bir şey imkansız hatta bilek destekli bir şey bile blamazsınız. 1k civarına çıkarsanız bunu önereyim: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #3 Monarch Leviathan dedi: Bu bütçeye iyi bir şey imkansız hatta bilek destekli bir şey bile blamazsınız. 1k civarına çıkarsanız bunu önereyim: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Klavye değil klavye için bilek desteği istedim. Biliyorum 600 tl ile klavye alınmaz
Monarch Leviathan dedi: Bu bütçeye iyi bir şey imkansız hatta bilek destekli bir şey bile blamazsınız. 1k civarına çıkarsanız bunu önereyim: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Klavye değil klavye için bilek desteği istedim. Biliyorum 600 tl ile klavye alınmaz
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.325 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 2 Haziran 2024 #4 Görkem Ötün dedi: Klavye değil klavye için bilek desteği istedim. Biliyorum 600 tl ile klavye alınmaz Genişletmek için tıkla... Hocam bugün o kadar sıcak ki kafayı yedim üstüne yarın matematik sınavım var kusura bakmayın. Adana'da yaşayanlara saygı duyuyorum. @Görkem Ötün Böyle bir şey ilginizi çeker miydi? Boyutu uygun gibi duruyor. KeysLand FEKER bilek istirahat için 60% 65% mekanik klavye IK65 deri kaymaz aksesuarları Fit GMK67 Anne Anne V65 Pro - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleme: 2 Haziran 2024
Görkem Ötün dedi: Klavye değil klavye için bilek desteği istedim. Biliyorum 600 tl ile klavye alınmaz Genişletmek için tıkla... Hocam bugün o kadar sıcak ki kafayı yedim üstüne yarın matematik sınavım var kusura bakmayın. Adana'da yaşayanlara saygı duyuyorum. @Görkem Ötün Böyle bir şey ilginizi çeker miydi? Boyutu uygun gibi duruyor. KeysLand FEKER bilek istirahat için 60% 65% mekanik klavye IK65 deri kaymaz aksesuarları Fit GMK67 Anne Anne V65 Pro - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #5 Monarch Leviathan dedi: Hocam bugün o kadar sıcak ki kafayı yedim üstüne yarın matematik sınavım var kusura bakmayın. Adana'da yaşayanlara saygı duyuyorum. Böyle bir şey ilginizi çeker miydi? Boyutu uygun gibi duruyor. KeysLand FEKER bilek istirahat için 60% 65% mekanik klavye IK65 deri kaymaz aksesuarları Fit GMK67 Anne Anne V65 Pro - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... İyi bir öneriymiş. Zamanınız için teşekkürler.
Monarch Leviathan dedi: Hocam bugün o kadar sıcak ki kafayı yedim üstüne yarın matematik sınavım var kusura bakmayın. Adana'da yaşayanlara saygı duyuyorum. Böyle bir şey ilginizi çeker miydi? Boyutu uygun gibi duruyor. KeysLand FEKER bilek istirahat için 60% 65% mekanik klavye IK65 deri kaymaz aksesuarları Fit GMK67 Anne Anne V65 Pro - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... İyi bir öneriymiş. Zamanınız için teşekkürler.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.446 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Temmuz 2024 #6 Konu biraz hortlamış gibi olacak ama @Görkem Ötün aldınız mı? Aldıysanız iyi mi? Plastik mi?
G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 19 Temmuz 2024 #7 belirsizz dedi: Konu biraz hortlamış gibi olacak ama @Görkem Ötün aldınız mı? Aldıysanız iyi mi? Plastik mi? Genişletmek için tıkla... Almadım. Glorious bilek desteklerine bakabilirsiniz %90'ı falan plastik atılan bilek desteği.
belirsizz dedi: Konu biraz hortlamış gibi olacak ama @Görkem Ötün aldınız mı? Aldıysanız iyi mi? Plastik mi? Genişletmek için tıkla... Almadım. Glorious bilek desteklerine bakabilirsiniz %90'ı falan plastik atılan bilek desteği.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.446 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Temmuz 2024 #8 Görkem Ötün dedi: Almadım. Glorious bilek desteklerine bakabilirsiniz %90'ı falan plastik atılan bilek desteği. Genişletmek için tıkla... Biraz bakındım da 800 TL diyor, klavyemi 340 TL'ye aldım. Çok pahalı bu.
Görkem Ötün dedi: Almadım. Glorious bilek desteklerine bakabilirsiniz %90'ı falan plastik atılan bilek desteği. Genişletmek için tıkla... Biraz bakındım da 800 TL diyor, klavyemi 340 TL'ye aldım. Çok pahalı bu.