Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.864 Makaleler 2 Çözümler 37 3 Nisan 2025 #31 gtapinktony dedi: Anladım hocam, bir de yön tuşları yokmuş bu almak istediğim klavyenin. O da çok sıkıntı. Teşekkür ederim, sanırım bunu alacağım. @Deiinzz @kxy hocam karar verdim bütçeyi arttırıp ace 60 Pro alacağım . Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam.
gtapinktony dedi: Anladım hocam, bir de yön tuşları yokmuş bu almak istediğim klavyenin. O da çok sıkıntı. Teşekkür ederim, sanırım bunu alacağım. @Deiinzz @kxy hocam karar verdim bütçeyi arttırıp ace 60 Pro alacağım . Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 5 Nisan 2025 #32 Deiinzz dedi: En iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye geldi de ben buna nereden driver yükleyeceğimi bulamadım. Resmi sitesinden yüklemeye çalışınca hata veriyor. Ayrıca virgülü bulamadım .
Deiinzz dedi: En iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye geldi de ben buna nereden driver yükleyeceğimi bulamadım. Resmi sitesinden yüklemeye çalışınca hata veriyor. Ayrıca virgülü bulamadım .
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 5 Nisan 2025 #33 gtapinktony dedi: Hocam klavye geldi de ben buna nereden driver yükleyeceğimi bulamadım. Resmi sitesinden yüklemeye çalışınca hata veriyor. Ayrıca virgülü bulamadım . Genişletmek için tıkla... MCHOSE HUB www.mchose.com.cn Buradan erişebilirsiniz, tüm kombinasyonları görebiliyorsunuz.
gtapinktony dedi: Hocam klavye geldi de ben buna nereden driver yükleyeceğimi bulamadım. Resmi sitesinden yüklemeye çalışınca hata veriyor. Ayrıca virgülü bulamadım . Genişletmek için tıkla... MCHOSE HUB www.mchose.com.cn Buradan erişebilirsiniz, tüm kombinasyonları görebiliyorsunuz.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 5 Nisan 2025 #34 enzyyx dedi: MCHOSE HUB www.mchose.com.cn Buradan erişebilirsiniz, tüm kombinasyonları görebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun programı yok mu? İnternetten mi yapıyoruz?
enzyyx dedi: MCHOSE HUB www.mchose.com.cn Buradan erişebilirsiniz, tüm kombinasyonları görebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun programı yok mu? İnternetten mi yapıyoruz?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 5 Nisan 2025 #35 gtapinktony dedi: Hocam bunun programı yok mu? İnternetten mi yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Programı var fakat tam olarak ace60 Pro destekli mi bilemiyorum. Firmware www.mchose.store Buradan MCHOSE hub V2 seçip download diyerek indirebilirsiniz fakat şu anlık sadece Çince destekliyormuş.
gtapinktony dedi: Hocam bunun programı yok mu? İnternetten mi yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Programı var fakat tam olarak ace60 Pro destekli mi bilemiyorum. Firmware www.mchose.store Buradan MCHOSE hub V2 seçip download diyerek indirebilirsiniz fakat şu anlık sadece Çince destekliyormuş.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 5 Nisan 2025 #36 enzyyx dedi: Programı var fakat tam olarak ace60 Pro destekli mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan ne anlayabilirim bilmiyorum açıkçası İngilizceye çevirme ile ilgili bir şey de bulamadım.
enzyyx dedi: Programı var fakat tam olarak ace60 Pro destekli mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan ne anlayabilirim bilmiyorum açıkçası İngilizceye çevirme ile ilgili bir şey de bulamadım.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 5 Nisan 2025 #37 gtapinktony dedi: Eki Görüntüle 2462700 Hocam buradan ne anlayabilirim bilmiyorum açıkçası ingilizceye çevirme ile ilgili bir şey de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Webden girdiyseniz İngilizce oluyor, öylesi daha iyi olur. MCHOSE hub V2 kullandığınıza emin olmalısınız.
gtapinktony dedi: Eki Görüntüle 2462700 Hocam buradan ne anlayabilirim bilmiyorum açıkçası ingilizceye çevirme ile ilgili bir şey de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Webden girdiyseniz İngilizce oluyor, öylesi daha iyi olur. MCHOSE hub V2 kullandığınıza emin olmalısınız.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 5 Nisan 2025 #38 enzyyx dedi: Webden girdiyseniz İngilizce oluyor, öylesi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gördüm şimdi. Teşekkür ederim yardımınız için. Webden idare edelim artık.ç enzyyx dedi: Webden girdiyseniz İngilizce oluyor, öylesi daha iyi olur. MCHOSE hub V2 kullandığınıza emin olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun 1k ile 8k arasında fark var mı? 1k'da duruyordu standart olarak 8k'ya aldım.
enzyyx dedi: Webden girdiyseniz İngilizce oluyor, öylesi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gördüm şimdi. Teşekkür ederim yardımınız için. Webden idare edelim artık.ç enzyyx dedi: Webden girdiyseniz İngilizce oluyor, öylesi daha iyi olur. MCHOSE hub V2 kullandığınıza emin olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun 1k ile 8k arasında fark var mı? 1k'da duruyordu standart olarak 8k'ya aldım.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 5 Nisan 2025 #39 gtapinktony dedi: Evet hocam gördüm şimdi. Teşekkür ederim yardımınız için. Webden idare edelim artık. Ç Eki Görüntüle 2462708 Hocam bunun 1K ile 8K arasında fark var mı? 1K'da duruyordu standart olarak 8K'ya aldım. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok, 2K kullanmanızı tavsiye ederim.
gtapinktony dedi: Evet hocam gördüm şimdi. Teşekkür ederim yardımınız için. Webden idare edelim artık. Ç Eki Görüntüle 2462708 Hocam bunun 1K ile 8K arasında fark var mı? 1K'da duruyordu standart olarak 8K'ya aldım. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok, 2K kullanmanızı tavsiye ederim.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 6 Mayıs 2025 #40 enzyyx dedi: Programı var fakat tam olarak ace60 Pro destekli mi bilemiyorum. Firmware www.mchose.store Buradan MCHOSE hub V2 seçip download diyerek indirebilirsiniz fakat şu anlık sadece Çince destekliyormuş. Genişletmek için tıkla... Programına ingilizce gelmiş bu arada.
enzyyx dedi: Programı var fakat tam olarak ace60 Pro destekli mi bilemiyorum. Firmware www.mchose.store Buradan MCHOSE hub V2 seçip download diyerek indirebilirsiniz fakat şu anlık sadece Çince destekliyormuş. Genişletmek için tıkla... Programına ingilizce gelmiş bu arada.