Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 512 Çözümler 1 17 Eylül 2022 #11 AAAplus dedi: %60 olunca ne oluyor bilmediğimden soruyorum? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde anlatabilirim.
AAAplus dedi: %60 olunca ne oluyor bilmediğimden soruyorum? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde anlatabilirim.
Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 512 Çözümler 1 19 Eylül 2022 #13 Dostum merhaba hangisini almaya karar verdin ve aldığın zaman tecrübelerini paylaşır mısın. Ben de arayış içerisindeyim.
Dostum merhaba hangisini almaya karar verdin ve aldığın zaman tecrübelerini paylaşır mısın. Ben de arayış içerisindeyim.
R Rykerbeast Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf A15 Ryzen 7 6800H Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #14 Lehibeny dedi: Dostum merhaba hangisini almaya karar verdin ve aldığın zaman tecrübelerini paylaşır mısın? Ben de arayış içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Daha almadım bu ayın sonunda alırım.
Lehibeny dedi: Dostum merhaba hangisini almaya karar verdin ve aldığın zaman tecrübelerini paylaşır mısın? Ben de arayış içerisindeyim. Genişletmek için tıkla... Daha almadım bu ayın sonunda alırım.