D deleteren Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 161 24 Kasım 2023 #1 Merhaba, Türkçe karakter içeren kırmızı Switch %60 klavye öneriniz var mı? Amazon.com.tr Bu klavye hoşuma gitti fakat Türkçe harf yok. Buna benzer bir klavye tavsiyeniz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2023
Merhaba, Türkçe karakter içeren kırmızı Switch %60 klavye öneriniz var mı? Amazon.com.tr Bu klavye hoşuma gitti fakat Türkçe harf yok. Buna benzer bir klavye tavsiyeniz var mıdır?
zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #2 deleteren dedi: Merhaba, Türkçe karakter içeren kırmızı Switch %60 klavye öneriniz var mı? Amazon.com.tr Bu klavye hoşuma gitti fakat Türkçe harf yok. Buna benzer bir klavye tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... aliexpress üzerinden e-yooso z11 kendim kullanıyorum çok memnunum
deleteren dedi: Merhaba, Türkçe karakter içeren kırmızı Switch %60 klavye öneriniz var mı? Amazon.com.tr Bu klavye hoşuma gitti fakat Türkçe harf yok. Buna benzer bir klavye tavsiyeniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... aliexpress üzerinden e-yooso z11 kendim kullanıyorum çok memnunum
D deleteren Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 161 24 Kasım 2023 #3 zinggcrs dedi: e-yooso z1 Genişletmek için tıkla... 43.65⬠36% OFF|E YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo, seyahat için taÅınabilir PC|Klavyeler| - AliExpress gördüğüm kadarıyla bunda Türkçe harfler yok. Sen ne yapıyorsun bu konu hakkında?
zinggcrs dedi: e-yooso z1 Genişletmek için tıkla... 43.65⬠36% OFF|E YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo, seyahat için taÅınabilir PC|Klavyeler| - AliExpress gördüğüm kadarıyla bunda Türkçe harfler yok. Sen ne yapıyorsun bu konu hakkında?
zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #4 deleteren dedi: 43.65⬠36% OFF|E YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo, seyahat için taÅınabilir PC|Klavyeler| - AliExpress gördüğüm kadarıyla bunda Türkçe harfler yok. Sen ne yapıyorsun bu konu hakkında? Genişletmek için tıkla... e-yooso Z-11 Kırmızı Swıtch %60 Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam yurtdışı ile uğraşmayayım diyorsanız sadece sarı renk modu ile bu var türkçe harfler virgük tarzı yerlerde hocam
deleteren dedi: 43.65⬠36% OFF|E YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo, seyahat için taÅınabilir PC|Klavyeler| - AliExpress gördüğüm kadarıyla bunda Türkçe harfler yok. Sen ne yapıyorsun bu konu hakkında? Genişletmek için tıkla... e-yooso Z-11 Kırmızı Swıtch %60 Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam yurtdışı ile uğraşmayayım diyorsanız sadece sarı renk modu ile bu var türkçe harfler virgük tarzı yerlerde hocam
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #5 İncehesap'ta birazdan Redragon K617 modeli indirime girecek. Şahsen almayı planlıyorum fakat nasıldır bir fikrim yok.
İncehesap'ta birazdan Redragon K617 modeli indirime girecek. Şahsen almayı planlıyorum fakat nasıldır bir fikrim yok.
zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #6 Hunerci dedi: İncehesap'ta birazdan Redragon K617 modeli indirime girecek. Şahsen almayı planlıyorum fakat nasıldır bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... indirimde değil
Hunerci dedi: İncehesap'ta birazdan Redragon K617 modeli indirime girecek. Şahsen almayı planlıyorum fakat nasıldır bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... indirimde değil
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #7 zinggcrs dedi: indirimde değil Genişletmek için tıkla... 50 liralık indirimi görünce aklımdan geçirdiğim iki kelime buydu . Sanırım sizin attığınıza veya diğer modele bakacağım.
zinggcrs dedi: indirimde değil Genişletmek için tıkla... 50 liralık indirimi görünce aklımdan geçirdiğim iki kelime buydu . Sanırım sizin attığınıza veya diğer modele bakacağım.
zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #8 Hunerci dedi: 50 liralık indirimi görünce aklımdan geçirdiğim iki kelime buydu . Sanırım sizin attığınıza veya diğer modele bakacağım. Genişletmek için tıkla... hocam ben pe foam ve tape mode yaptım şimdi keycap ve switchin gelmesini bekliyorum klavye muthis bir ses kazandı modlardan sonra
Hunerci dedi: 50 liralık indirimi görünce aklımdan geçirdiğim iki kelime buydu . Sanırım sizin attığınıza veya diğer modele bakacağım. Genişletmek için tıkla... hocam ben pe foam ve tape mode yaptım şimdi keycap ve switchin gelmesini bekliyorum klavye muthis bir ses kazandı modlardan sonra
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #9 zinggcrs dedi: hocam ben pe foam ve tape mode yaptım şimdi keycap ve switchin gelmesini bekliyorum klavye muthis bir ses kazandı modlardan sonra Genişletmek için tıkla... Bu konularda pek bilgim yok o yüzden terimleri bile anlayamıyorum. Ben düz klavye kullanıcısıyım şimdilik
zinggcrs dedi: hocam ben pe foam ve tape mode yaptım şimdi keycap ve switchin gelmesini bekliyorum klavye muthis bir ses kazandı modlardan sonra Genişletmek için tıkla... Bu konularda pek bilgim yok o yüzden terimleri bile anlayamıyorum. Ben düz klavye kullanıcısıyım şimdilik
zinggcrs Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 670 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #10 Hunerci dedi: Bu konularda pek bilgim yok o yüzden terimleri bile anlayamıyorum. Ben düz klavye kullanıcısıyım şimdilik Genişletmek için tıkla... ozaman şoyle söyleyiyim huano switchler gerçekten çok kaliteli sizi uzun yıllar götürür zaten yanında 2 tane yedek switch gönderiliyor bozulsada bozulmasada keyfinize göre switch değişebiliyorsunuz
Hunerci dedi: Bu konularda pek bilgim yok o yüzden terimleri bile anlayamıyorum. Ben düz klavye kullanıcısıyım şimdilik Genişletmek için tıkla... ozaman şoyle söyleyiyim huano switchler gerçekten çok kaliteli sizi uzun yıllar götürür zaten yanında 2 tane yedek switch gönderiliyor bozulsada bozulmasada keyfinize göre switch değişebiliyorsunuz