%60 klavye önerisi

Bütçe
Sınırsız

yavox

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek AM5 İşlemci,
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 AM5 M.2 HDMI mATX Anakart,
ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı,
Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38 AMD EXPO DDR5 Ram,
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD,
Enermax StarryFort SF70F Kasa + MAXPRO III 700W PSU,
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Işlemci Soğutucu
Sosyal medyada hepimizin gördüğü, cezbedici şekilde tuş sesi olan, ışıklarının özelleştirilebilir olduğu, mekanik, ileriye dönük olan estetik bir klavye arıyorum. Bütçem sınırsız ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Tercihim %60 ama büyüklüğü fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medyada hepimizin gördüğü, cezbedici şekilde tuş sesi olan, ışıklarının özelleştirilebilir olduğu, mekanik, ileriye dönük olan estetik bir klavye arıyorum. Bütçem sınırsız ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Tercihim %60 ama büyüklüğü fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Machenike K500-B61W Tri-Mode RGB Gaming Klavye | GANK markayı yakından takip eden birisiyim ürünleri kalitelidir dostum yarı yolda bırakmaz kafana takılan bir soru olursa sorabilirsin

Sosyal medyada dediğin şöyle dokunduğunda rgb falan yaniyor diyorsan onlar mekanik, genelde custom oluyorlar ancak tok sesli %60 ülkemizde az. Bu klavyelerin ses testini izleyerek alabilirsin.

Akko fun 60 tmr + Rosewood switch.
Rs6 normal model bi de öneririm.

Akko fun 60 tmr + Rosewood switch.
Rs6 normal model bi de öneririm.
Rosewoodu taksa nolcak hocam ? @roxy1881

Manyetik Switch özel olarak istemiyor aslında ben olsam Alüminyum case bi klavye alırdım RS6 daha iyi olur gibi geldi bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı