KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 642 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar bütçem 6.5k, hal böyleyken bu parayı manyetik bir klavye için harcamak istiyorum. Kronik sorunu olmayan, alüminyum kasa, iyi donanımlı bir klavye öneriniz varsa bekliyorum.
Arkadaşlar bütçem 6.5k, hal böyleyken bu parayı manyetik bir klavye için harcamak istiyorum. Kronik sorunu olmayan, alüminyum kasa, iyi donanımlı bir klavye öneriniz varsa bekliyorum.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 8.063 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #2 https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-scyrox-xpunk-rgb-65-tkl-gateron-jade-gaming-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1281481303.html Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-scyrox-xpunk-rgb-65-tkl-gateron-jade-gaming-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1281481303.html Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ertugrulsandal Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #3 CORSAIR K70 PROÇok olumsuz yorumu yok ve alanlar genellikle memnun kalıyor.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 642 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #4 ertugrulsandal dedi: CORSAIR K70 PROÇok olumsuz yorumu yok ve alanlar genellikle memnun kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz büyük gibi muratscd dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-scyrox-xpunk-rgb-65-tkl-gateron-jade-gaming-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1281481303.html Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunun donanım falan bilemedim mouse iyidi ama siz test ettiniz mi hiç ayrıca Monsgeek Fun 60 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz
ertugrulsandal dedi: CORSAIR K70 PROÇok olumsuz yorumu yok ve alanlar genellikle memnun kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz büyük gibi muratscd dedi: https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-scyrox-xpunk-rgb-65-tkl-gateron-jade-gaming-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1281481303.html Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunun donanım falan bilemedim mouse iyidi ama siz test ettiniz mi hiç ayrıca Monsgeek Fun 60 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 8.063 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #5 KNT1 dedi: Hocam biraz büyük gibi Hocam bunun donanım falan bilemedim mouse iyidi ama siz test ettiniz mi hiç ayrıca Monsgeek Fun 60 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Fun 60 alınmaz, attığımı alın, switchleri oldukça iyi, alüminyum kasa olması da harika.
KNT1 dedi: Hocam biraz büyük gibi Hocam bunun donanım falan bilemedim mouse iyidi ama siz test ettiniz mi hiç ayrıca Monsgeek Fun 60 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Fun 60 alınmaz, attığımı alın, switchleri oldukça iyi, alüminyum kasa olması da harika.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 642 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #6 muratscd dedi: Fun 60 alınmaz, attığımı alın, switchleri oldukça iyi, alüminyum kasa olması da harika. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam büyük ihtimal alacağım son olarak sunuda sormak istiyorum Nuphy Bh65 nasıl sizce
muratscd dedi: Fun 60 alınmaz, attığımı alın, switchleri oldukça iyi, alüminyum kasa olması da harika. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam büyük ihtimal alacağım son olarak sunuda sormak istiyorum Nuphy Bh65 nasıl sizce
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 8.063 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #7 KNT1 dedi: Anladım hocam büyük ihtimal alacağım son olarak şunu da sormak istiyorum NuPhy BH65 nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... Güzel model. Ama farka değer mi bilemedim.
KNT1 dedi: Anladım hocam büyük ihtimal alacağım son olarak şunu da sormak istiyorum NuPhy BH65 nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... Güzel model. Ama farka değer mi bilemedim.
KNT1 Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 642 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #8 muratscd dedi: Güzel model. Ama farka değer mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya
muratscd dedi: Güzel model. Ama farka değer mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 8.063 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2025 #9 KNT1 dedi: Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya Genişletmek için tıkla... Değişim isteyin bence, aynı fiyattalar, Wraith üzmez umarım, bu aralar bu konuda çok şikayet duyuyorum.
KNT1 dedi: Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya Genişletmek için tıkla... Değişim isteyin bence, aynı fiyattalar, Wraith üzmez umarım, bu aralar bu konuda çok şikayet duyuyorum.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 7.340 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 25 Aralık 2025 #10 KNT1 dedi: Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya Genişletmek için tıkla... İade et bence. Birde manyetikler ve mekanikler arasında fark yok istersen mekanik önerebilirim.
KNT1 dedi: Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya Genişletmek için tıkla... İade et bence. Birde manyetikler ve mekanikler arasında fark yok istersen mekanik önerebilirim.