sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 403 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #1 %60 klavyem baştaki arka ışık ayarlama tuş kombinasyonunu nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2023
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.738 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 19 Aralık 2023 #2 Enter tuşunun üstündeki tuş, FN tuşu ve = tuşuna yada ilk iki tuşa aynı anda basman gerekli.
4 424230 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 19 Aralık 2023 #3 FN tuşu ve backspace tuşlarına aynı anda basman gerekiyor.
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 403 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 The End dedi: Enter tuşunun üstündeki tuş, FN tuşu ve = tuşuna yada ilk iki tuşa aynı anda basman gerekli. Genişletmek için tıkla... hocam peki led ışıkları değiştirme yani fn shift eksi r nasıl yapcıam anladınız siz
The End dedi: Enter tuşunun üstündeki tuş, FN tuşu ve = tuşuna yada ilk iki tuşa aynı anda basman gerekli. Genişletmek için tıkla... hocam peki led ışıkları değiştirme yani fn shift eksi r nasıl yapcıam anladınız siz
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #5 sm0w dedi: Hocam peki LED ışıkları değiştirme yani FN Shift eksi r nasıl yapcıam anladınız siz. Genişletmek için tıkla... Tahminimce - olanlar left veya right olarak belirtilmiş. FN + Sağ Shift tuşu ve FN + sol CTRL tuşunu dener misin?
sm0w dedi: Hocam peki LED ışıkları değiştirme yani FN Shift eksi r nasıl yapcıam anladınız siz. Genişletmek için tıkla... Tahminimce - olanlar left veya right olarak belirtilmiş. FN + Sağ Shift tuşu ve FN + sol CTRL tuşunu dener misin?
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 403 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 AtakoHelikopteri dedi: Tahminimce - olanlar left veya right olarak belirtilmiş. FN + Sağ Shift tuşu ve FN + sol CTRL tuşunu dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim ilk fn sağ shift ve r denedim sonra sol shift olarak aynısını denedim olmadı
AtakoHelikopteri dedi: Tahminimce - olanlar left veya right olarak belirtilmiş. FN + Sağ Shift tuşu ve FN + sol CTRL tuşunu dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim ilk fn sağ shift ve r denedim sonra sol shift olarak aynısını denedim olmadı
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.738 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 21 Aralık 2023 #7 sm0w dedi: hocam peki led ışıkları değiştirme yani fn shift eksi r nasıl yapcıam anladınız siz Genişletmek için tıkla... Sonunda : işaretini kullandınız mı?
sm0w dedi: hocam peki led ışıkları değiştirme yani fn shift eksi r nasıl yapcıam anladınız siz Genişletmek için tıkla... Sonunda : işaretini kullandınız mı?
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 403 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #8 The End dedi: Sonunda : işaretini kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani fn ve o tuş hiçbir işe yaramıtyor
The End dedi: Sonunda : işaretini kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... nasıl yani fn ve o tuş hiçbir işe yaramıtyor