Çözüldü %60 klavyede tek tuşla oyun içi ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.Anyone

Hectopat
Daha fazla  
Normalde Windows + Shift + S kombinasyonu ile yapıyorum ama oyunda bazen yetişmediği için tek tuşla o ekran görüntüsünü almak istiyorum, nasıl yaparım?

Çözüm
ShareX isimli bir program var onu kullanırsanız onda kısayol seçeneği var. İstediğiniz tuşu atayıp kullanabilirsiniz. Ben alt+X ile alıyorum.
Olması lazım ama yok.

Link atar mısınız hocam veya Microsoft Store'de mı?
Bir de tek tuş olmuyor mu en az 2 mi?

Tek tuş denemedim ama olabilir muhtemelen. Benim klavyede alt ve X tuşları alt alta kolay diye onlara atadım.

@Shinya Kogami uygulama karışık mı yoksa basit ve anlatıyor mu hocam?

Uygulamanın Türkçe seçeneği var ve kolay. 2 seçenek var. 1 ekranın tamamını SS alma kısayolu bir de basınca mouse ile SS alacağınız alan kontrol edilebilen diktörtgen için kısayol. Bunlardan hangisi işinize yarıyorsa ona kısayol atayabilirsiniz.

@Shinya Kogami hocam anladım atadım tuşu ama sanırım kendi uygulama içine kaydediyor sadece paint ile yaptığım gibi sisteme nasıl kaydederim?

Kayıt yerini kendiniz seçebilirsiniz ayarlar kısmından. Seçmezseniz uygulama nereye kuruluysa orada klasör açıp kaydediyor. Portable indirdiyseniz nereye indiyse orada kendi portable klasörü içerisine kaydediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı