Hocam alışacağımı düşünüyorum ama fn ile yapılan şeylerde takıldım biraz mesela yön tuşları ile sayfada aşağı yukarı doğru gidiyoruz ya o çalışıyor mu?
Hocam alışacağımı düşünüyorum ama fn ile yapılan şeylerde takıldım biraz mesela yön tuşları ile sayfada aşağı yukarı doğru gidiyoruz ya o çalışıyor mu?
Hocam alışacağımı düşünüyorum ama FN ile yapılan şeylerde takıldım biraz mesela yön tuşları ile sayfada aşağı yukarı doğru gidiyoruz ya o çalışıyor mu?
Ben Mizar MZ60 kullanıyorum gayet güzel ve hemen alıştım FN kombinasyonları da çok zor değil. Ama UK düzen olduğu için ö tuşunu falan karıştırıyorum bazen.
Hocam alışacağımı düşünüyorum ama FN ile yapılan şeylerde takıldım biraz mesela yön tuşları ile sayfada aşağı yukarı doğru gidiyoruz ya o çalışıyor mu?
Ben Mizar MZ60 kullanıyorum gayet güzel ve hemen alıştım FN kombinasyonları da çok zor değil. Ama UK düzen olduğu için ö tuşunu falan karıştırıyorum bazen.
Hocam onları karıştırmam da FN kombinasyonları sıkıntı işte. Mesela sayfada yön tuşları ile gezinmek için fn + yön tuşu mu yapmamız lazım? Ve direkt uygulamadan o yön tuşlarını direk ayarlasak fn basmadan kullanabilir miyiz?
Hocam onları karıştırmam da FN kombinasyonları sıkıntı işte. Mesela sayfada yön tuşları ile gezinmek için FN + yön tuşu mu yapmamız lazım? Ve direkt uygulamadan o yön tuşlarını direk ayarlasak FN basmadan kullanabilir miyiz?
Anladım hocam,sayfada gezinme nasıl oluyor? Bir de tuşun altındaki yazı fn ile yapılınca mı çalışıyor? Mesela M'nin altında Del var biz fn + m yaptığımızda del tuşuna basmış gibi mi oluyoruz?
Anladım hocam, sayfada gezinme nasıl oluyor? Bir de tuşun altındaki yazı FN ile yapılınca mı çalışıyor? Mesela M'nin altında del var biz FN + m yaptığımızda del tuşuna basmış gibi mi oluyoruz?
Evet tam olarak öyle oluyor. Sayfalarda gezinme olayını hiç yapmadım ama FN tuşuna bastığınız anda tuş m olarak değil de del tuşu olarak algılanıyor. Razer hypershift özelliği gibi.