%60 klavyeye alışmak zor mu?

Evet tam olarak öyle oluyor. Sayfalarda gezinme olayını hiç yapmadım ama FN tuşuna bastığınız anda tuş m olarak değil de del tuşu olarak algılanıyor. Razer hypershift özelliği gibi.
Sağolun hocam,sayfada gezinmeyi deneyebilir misiniz?

Ve ayrıca mesela mden sonra ö ve ç geliyor ama nokta nasıl yapıyoruz? FN yaparsak altında pagedown yazıyor o zaman pagedown yapmaz mı?

Sağ olun hocam, sayfada gezinmeyi deneyebilir misiniz?

Oluyor hocam denedim. Dediğim gibi FN tuşu o bastığınız tuşu aşağıda yazan tuşa dönüştürüyor. Böyle düşünün. Ama bilinmedik bir marka almayın yoksa bazı FN tuşları çalışmaz.

Mizar mz60 blue switch alacağım hocam qwerty büyük enter. Kargo vs dahil 635TL.

Hocam ben fn + yön tüşü yapıyorum bana göre kolay ben de denedim uygulama üzerinden ayarlamayı ama yapamadım.

Hocam şimdi mesela mden sonra ö ve ç geliyor ama nokta nasıl yapıyoruz? FN yaparsak altında pagedown yazıyor o zaman pagedown yapmaz mı? Bir sorum bu diğer sorumda gezinme işe yarıyor dediniz fn + yön tuşları ile değil mi? Teyit edeyim tekrardan.

Hocam ben fn + yön tüşü yapıyorum bana göre kolay ben de denedim uygulama üzerinden ayarlamayı ama yapamadım.
Tamamdır hocam sağolun.

Mizar mz60 blue switch alacağım hocam qwerty büyük enter. Kargo vs dahil 635TL.
Hocam qwerty ler küçük enter diye biliyorum ama düzeni nedir bendeki qwerty küçük enter. Qwert ler büyük diye biliyorum.

Hocam m ö ç sonra nokta var. Mesela virgülde bendeki küçük enter olduğu için enterin üstünde.

Nokta işaretlediğim yer mi hocam?

Shift f11 in olduğu tuş.

Dosya Ekleri

• 20230325_205211.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…