neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 25 Mart 2023 #41 fenerbahceli49 dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam,sizce bir eksisi var mı 60 klavyenin? Ve hangi switchi kullanıyorsunuz siz?
fenerbahceli49 dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam,sizce bir eksisi var mı 60 klavyenin? Ve hangi switchi kullanıyorsunuz siz?
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.786 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 25 Mart 2023 #42 neqetria dedi: Hocam sizden son ricam? # + / ( ) < | > gibi işaretlerin hangi kombinasyonlarla yazıldığını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... . = /? Yazan tuş. , = # Yazan tuş. ? = Shift + -_ yazan tuş. ! = Sihft + 1 tuşu. # = CTRL + alt + 3 / = Shift + 7 ( = Shift + 8 ) = Shift + 9 < = Z'nin solunda ki tuş. | = Z'nin solunda ki tuş + CTRL + alt. > = Z'nin solunda ki tuş + Shift.
neqetria dedi: Hocam sizden son ricam? # + / ( ) < | > gibi işaretlerin hangi kombinasyonlarla yazıldığını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... . = /? Yazan tuş. , = # Yazan tuş. ? = Shift + -_ yazan tuş. ! = Sihft + 1 tuşu. # = CTRL + alt + 3 / = Shift + 7 ( = Shift + 8 ) = Shift + 9 < = Z'nin solunda ki tuş. | = Z'nin solunda ki tuş + CTRL + alt. > = Z'nin solunda ki tuş + Shift.
Darkkandadr Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #43 neqetria dedi: Sağolun hocam,sizce bir eksisi var mı 60 klavyenin? Ve hangi switchi kullanıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla... Gtada zor helikopter uçak sürersin
neqetria dedi: Sağolun hocam,sizce bir eksisi var mı 60 klavyenin? Ve hangi switchi kullanıyorsunuz siz? Genişletmek için tıkla... Gtada zor helikopter uçak sürersin
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 25 Mart 2023 #44 Darkkandadr dedi: Gtada zor helikopter uçak sürersin Genişletmek için tıkla... GTA'da uçak sürmeyi sevmiyorum hocam
Darkkandadr dedi: Gtada zor helikopter uçak sürersin Genişletmek için tıkla... GTA'da uçak sürmeyi sevmiyorum hocam
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #45 NorinRadd dedi: . = /? Yazan tuş. , = # Yazan tuş. ? = Shift + -_ yazan tuş. ! = Sihft + 1 tuşu. # = CTRL + alt + 3 / = Shift + 7 ( = Shift + 8 ) = Shift + 9 < = Z'nin solunda ki tuş. | = Z'nin solunda ki tuş + CTRL + alt. > = Z'nin solunda ki tuş + Shift. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okumanızı öneririm %60 klavyede z nin yanında tuş yok shift var. Pardon hocam arkadaşın attığı klavye farklı dizilimmiş bende yok en azından.
NorinRadd dedi: . = /? Yazan tuş. , = # Yazan tuş. ? = Shift + -_ yazan tuş. ! = Sihft + 1 tuşu. # = CTRL + alt + 3 / = Shift + 7 ( = Shift + 8 ) = Shift + 9 < = Z'nin solunda ki tuş. | = Z'nin solunda ki tuş + CTRL + alt. > = Z'nin solunda ki tuş + Shift. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okumanızı öneririm %60 klavyede z nin yanında tuş yok shift var. Pardon hocam arkadaşın attığı klavye farklı dizilimmiş bende yok en azından.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 28 Mart 2023 #46 Siparisi verdim,gelince inceleme yaparim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Klavye elime geçti. Basış hissiyatı vs çok güzel,ESC tuşunu nasıl ayarlayabilirim? Son düzenleme: 30 Mart 2023
Siparisi verdim,gelince inceleme yaparim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Klavye elime geçti. Basış hissiyatı vs çok güzel,ESC tuşunu nasıl ayarlayabilirim?
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #47 neqetria dedi: Siparisi verdim,gelince inceleme yaparim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Klavye elime geçti. Basış hissiyatı vs çok güzel,ESC tuşunu nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... ESC tuşunu nasıl ayarlarım derken anlamadım?
neqetria dedi: Siparisi verdim,gelince inceleme yaparim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Klavye elime geçti. Basış hissiyatı vs çok güzel,ESC tuşunu nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... ESC tuşunu nasıl ayarlarım derken anlamadım?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Mart 2023 #48 fenerbahceli49 dedi: ESC tuşunu nasıl ayarlarım derken anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam ESC basınca " yazıyor.
fenerbahceli49 dedi: ESC tuşunu nasıl ayarlarım derken anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam ESC basınca " yazıyor.
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #49 neqetria dedi: Hocam ESC basınca " yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende fn + esc basınca öyle oluyor sizde tam tersi sanırım neden öyle bir fikrim yok uygulaması üzerinden oynama yaptınız mı?
neqetria dedi: Hocam ESC basınca " yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bende fn + esc basınca öyle oluyor sizde tam tersi sanırım neden öyle bir fikrim yok uygulaması üzerinden oynama yaptınız mı?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 30 Mart 2023 #50 fenerbahceli49 dedi: Bende fn + esc basınca öyle oluyor sizde tam tersi sanırım neden öyle bir fikrim yok uygulaması üzerinden oynama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam direk stok hali böyle diye biliyorum. @293735 hocam bakar mısınız?
fenerbahceli49 dedi: Bende fn + esc basınca öyle oluyor sizde tam tersi sanırım neden öyle bir fikrim yok uygulaması üzerinden oynama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam direk stok hali böyle diye biliyorum. @293735 hocam bakar mısınız?