Arkadaşlar arada kaldım. Bir yanda görünüşü bozan bir yanda daha görünüşü bozmayan bir iç filtre var. Benim gönlüm askı iç filtre yani bunda fakat daha ekonomik olarak da bu ve bunun yardımcısı olarak da bunu almak lazım. Hangisini önerirsiniz?
İlk kez akvaryum kuracağım için yapmicam yapmamda. Peki bu linkini attığım askılı filtreyi önerir misiniz bana? Ekstra kablo almama gerek var mı yoksa bunun ucunun suya değmesi yeter mi?
İlk kez akvaryum kuracağım için yapmayacağım yapmamda. Peki bu linkini attığım askılı filtreyi önerir misiniz bana? Ekstra kablo almama gerek var mı yoksa bunun ucunun suya değmesi yeter mi?
Hocam tepe filtresi çok garip duruyor. Ve görünüş olarak kabalar biraz.
@462002 Hocam soruda sorduğum askılı filtrenin kendisi mi sıkıntılı su ve oksijen açısından yoksa gücümü yetmez? Bunun 60 litreliğe uygun olanıda var linkteki sitede çünkü.
Pipo sadece üretim için değil. Yanlış öneride bulunmayın. Pipo diğer filtrelere göre daha az akıntı yaparak tank içerisindeki balıkları daha az rahatsız eder. Lakin görüntüsü bir dezavantaj yaratmaktadır.
Hocam siz betta'da kararlı iseniz hava motoru yeterli olur. Lakin tepe filtrede kullanabilirsiniz. O da çok fazla akıntı oluşturmayacaktır.