Çözüldü 60 Mbps internet ile Opera'da 40 KB/sn hız

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

437205

Hectopat
Ben Opera (sade) kullanıyorum. Normalde hız 7MB/s'ye kadar çıktı ama şu anda internet hızı 40KB/s. ben TurkNet kullanıcısıyım. Sizde de böyle bir durum var mı? Allta ise Speedtest sonucum var. Sizce ne yapılmalı?
-

Opera Snapshot_2022-03-14_171933_www.speedtest.net.png

Sunucu kaynaklı da olabilir. Bunun için farklı bir tarayıcı ile indirmeyi deneyin.

Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.

image_2022-03-14_174256.png

Baksınıza hocam, biri neredeyse 7 MB/s, biri 16kb/s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.

Eki Görüntüle 1331884

Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.

Çözüm

Eki Görüntüle 1331884

Sunucu kaynaklı. Zaten archive.org'un sunucuları biraz yavaş. Operayla alakalı bir sorun yok.
Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.
Görülür. Mesela Chrome'da insanlar yavaş indirebiliyor. Chrome slow download speed yazarsanız görürsünüz.

Zaten olmaz demedim! Genelde ilk sorun tarayıcıda aranmaz demek istedim dostum.
Anlatış biçiminiz biraz garip oldu. " tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez." denilince böyle bir cevap vermem normal. @437205 Bu arada çözüm için @494722 'nin mesajını işaretleyin, benden önce yazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı