Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.
Eki Görüntüle 1331884
Baksınıza hocam, biri neredeyse 7 MB/s, biri 16kb/s.
Sunucu kaynaklı da olabilir. Bunun için farklı bir tarayıcı ile indirmeyi deneyin.
Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.
Eki Görüntüle 1331884
Sunucu kaynaklı. Zaten archive.org'un sunucuları biraz yavaş. Operayla alakalı bir sorun yok.Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.
Eki Görüntüle 1331884
Görülür. Mesela Chrome'da insanlar yavaş indirebiliyor. Chrome slow download speed yazarsanız görürsünüz.Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.
Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.
Sunucu kaynaklı. Zaten archive.org'un sunucuları biraz yavaş. Opera'yla alakalı bir sorun yok.
Görülür. Mesela Chrome'da insanlar yavaş indirebiliyor. Chrome Slow download Speed yazarsanız görürsünüz.
Zaten olmaz demedim! Genelde ilk sorun tarayıcıda aranmaz demek istedim dostum.Sunucu kaynaklı. Zaten archive.org'un sunucuları biraz yavaş. Operayla alakalı bir sorun yok.
Görülür. Mesela Chrome'da insanlar yavaş indirebiliyor. Chrome slow download speed yazarsanız görürsünüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.