%60 mekanik klavye önerisi

Shazz

Hectopat
Daha fazla  
Aslında TKL de olur.Red Switch-mekanik ve RGB olsun.
Redrogan kumara 552-2 var şu an listemde fakat Rainbow secenegi bütceme uyuyor,500 tl bandında rgb modelini bulamadım . RGB olursa iyi olur.

Son düzenleme:
Ben Gamepower saber kullanıyorum red Switch ve aşırı memnunum bütçen nedir? Ayrı varyasyonlar da var ışık hızını yükseltip düşürebiliyorsun farklı RGB modları var en iyisi klavyenin ön arka sağ ve sol tarafından da ışık geçiyor ve bunu da ayarlayabiliyorsun. Karanlık bir odan varsa veya gece oyun oynuyorsan fazlasıyla kullanışlı.

Ben Gamepower saber kullanıyorum red Switch ve aşırı memnunum bütçen nedir? Ayrı varyasyonlar da var ışık hızını yükseltip düşürebiliyorsun farklı RGB modları var en iyisi klavyenin ön arka sağ ve sol tarafından da ışık geçiyor ve bunu da ayarlayabiliyorsun. Karanlık bir odan varsa veya gece oyun oynuyorsan fazlasıyla kullanışlı.
hocam gamepower ve rampage e para vermek istemiyorum bütçem 500 esnetirsem 700e kadar cikabilir
K552'nin zaten RGB modeli yok hoca.
Attığın kriterle uygun bu var, ama mavi switch.
rgb modeli galiba mavi switch olan da var yani amazon üzerinde görmüstum rgb ibaresini peki hiç piyasa da bu fiyatlarda tkl red switch rgb yok mu? Hatta incehesapta rgb geciyor 552 fakat o da rainbow galiba model cok kafami karistirdi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı