hocam gamepower ve rampage e para vermek istemiyorum bütçem 500 esnetirsem 700e kadar cikabilirBen Gamepower saber kullanıyorum red Switch ve aşırı memnunum bütçen nedir? Ayrı varyasyonlar da var ışık hızını yükseltip düşürebiliyorsun farklı RGB modları var en iyisi klavyenin ön arka sağ ve sol tarafından da ışık geçiyor ve bunu da ayarlayabiliyorsun. Karanlık bir odan varsa veya gece oyun oynuyorsan fazlasıyla kullanışlı.
rgb modeli galiba mavi switch olan da var yani amazon üzerinde görmüstum rgb ibaresini peki hiç piyasa da bu fiyatlarda tkl red switch rgb yok mu? Hatta incehesapta rgb geciyor 552 fakat o da rainbow galiba model cok kafami karistirdiK552'nin zaten RGB modeli yok hoca.
Attığın kriterle uygun bu var, ama mavi switch.
![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.