Dostum bu klavye güzel ama vergi + kargo dahil 1720 TL civarı yapıyor. Benim max bütçem 1500 ve aşmaz isek sevinirim.
Prime ile alırsan kargo ücreti yok.Dostum bu klavye güzel ama vergi + kargo dahil 1720 TL civarı yapıyor. Benim max bütçem 1500 ve aşmaz isek sevinirim.
Ayrıca E-YOOSO Z-11 iyi midir? 50 TL kupon ile 1.210 TL`ye denk geliyor.
![]()
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce - Fiyatı, Yorumları
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tamamdır kontrol ediyorum. Teşekkürler.
Hocam Z11`mi önerirsiniz yoksa RK61`mi çünkü klavyenin özellikleri ve malzemesine göre 1.500 TL fazla gibi ve ayrıca Z11 Huano Switch ve sanırsam RK61 Kailh Switch.Z11 Bu link üzerinden alabilirsin. Her şey dahil 964 TL.
![]()
143.35RON 62% OFF|E YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.