%60 mekanik, sessiz klavye önerisi

Bütçe
1400

Melih41

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP Laptop 16-d1007nt
Meslek
öğrenci
Merhaba, %60'lık mekanik klavye arıyorum laptop çantama sığması ve sağlamlığı açısından bu tarz hoşuma gitti. Hangi marka önerirsiniz ofis ortamındayım mümkün olduğunda çok ses çıkarmamasını istiyorum. %60'lık klavye kullanan varsa artı ve eksi yönlerini belirtirse çok sevinirim. Amazon Prime var klavye indirime düşebilir öyle alabilirim vs. önerilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kendim de kullanıyorum. Gayet sessiz. Yay veya çınlama sesi yok. Çıkarılabilir usb type-c to usb kablosu var. İndirimlerde 1499 tl ye kadar düşüyor. Eksik gördüğüm yanları yön tuşları yok, fonksiyon tuşları yok. Tabiki fn+ tuş kombinasyonları ile hepsini kullanabiliyorsun ama fiziksel olmayışı eksi yönü.

teşekkür ederim öneride bulunduğunuz için. maksimum fiyatı belirttim daha uygun fiyatta öneriniz varsa bekliyorum mümkün olduğunca 800-1200 arası çok iyi ise bütçem çok az da olsa artabilir.

Hocam mekanik olması zorunlu değilse Amazon.com.tr. Mekanik olsun diyosanız ben olsam Amazon.com.tr bunu alıp switchlerini cherry mx silent black ile değiştirirdim.
teşekkür ederim öneriniz için, ancak düz tuşlu klavye bakmıyorum tuşa bastığımı hissetmiyorum ilk defa mekanik klavye alıcağım zaten %60 lık hoşuma gitti bu yüzden bu tarz klavye istedim. direkt hazır türkçe q klavye almayı düşünüyorum. bunun için önerğide buunabilir misiniz..

1000tl bandı için sessiz switchli, türkçe layout ve %60 bir klavye bulmak zor. İngilizce layout bulabilirsiniz anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…