T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 5 Ekim 2020 #1 Selamlar arkadaşlar, 60 Seconds'ı duymuşsunuzdur. Dün arkadaşımda kaldım ve onun bilgisayarından bu oyunu oynarken bir açık buldum fakat şöyle bir sıkıntı var. Bende bu oyun yok. Nasıl yetkili birine ulaşabilirim?
Selamlar arkadaşlar, 60 Seconds'ı duymuşsunuzdur. Dün arkadaşımda kaldım ve onun bilgisayarından bu oyunu oynarken bir açık buldum fakat şöyle bir sıkıntı var. Bende bu oyun yok. Nasıl yetkili birine ulaşabilirim?
1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 5 Ekim 2020 #2 Yapımcının E Postasına bildirin. Artı 0 Eksi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 5 Ekim 2020 #3 Yapımcıların Discord adresi var, oradan yazabilirsiniz. ''Problems'' adında bir kanal açmışlar, oraya yazabilirsiniz. Steam Developer: Robot Gentleman 🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩 store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Yapımcıların Discord adresi var, oradan yazabilirsiniz. ''Problems'' adında bir kanal açmışlar, oraya yazabilirsiniz. Steam Developer: Robot Gentleman 🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩 store.steampowered.com
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 5 Ekim 2020 #4 Robot Gentleman | Here be Robots www.robotgentleman.com Sayfanın en altındaki postadan ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Robot Gentleman | Here be Robots www.robotgentleman.com Sayfanın en altındaki postadan ulaşabilirsiniz.
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 5 Ekim 2020 #5 Yazarken açığı buldum, oyunu hediye verirsiniz artık yazın Artı 1 Eksi
KS KS T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 6 Ekim 2020 #6 Silinen üye dedi: Yazarken açığı buldum, oyunu hediye verirsiniz artık yazın Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir fikir, denedikten sonra sonucunu yazarım. Silinen üye dedi: Yazarken açığı buldum, oyunu hediye verirsiniz artık yazın Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 6,4 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 6 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yazarken açığı buldum, oyunu hediye verirsiniz artık yazın Genişletmek için tıkla... Mükemmel bir fikir, denedikten sonra sonucunu yazarım. Silinen üye dedi: Yazarken açığı buldum, oyunu hediye verirsiniz artık yazın Genişletmek için tıkla...