60 TL civarı oyunlar

FurkanD12

Centipat
Aslında hesapta 54, 65 var fakat önerileriniz arasında çok güzel bir oyun bulursam birkaç lira daha atabilirim. Evet cevaplarınızı bekliyorum. JRPG sevmem.
NVIDIA 920MX 2 GB VRAM
Intel i5-6200U 2.30GHz
8 GB DDR3 2133 MHz RAM

Neredeyse her türden olur. Sadece JRPG olmasın. DMC falan sevmem. Bir de darksiders gibi amaçsız olmasın.

Oynadığım oyunlar bunlar:

CoD MW
Metro 2033 Redux
Metro Last Light Redux
Batman Arkham...
Dead Space Serisi
Spec Ops The Line
Tomb Raider
Crysis Serisi
L. A Noire
Sniper Elite 2-kontrolleri hiç sevmedim-
The Long Dark
Mass Effect-Çok güzel size öneririm.
AC Rogue'ye kadar olan seri.
Cities Skylines-deneyeceğim ama DLC'ler çok pahalı.
Dishonored-Öneririm-
Far Cry 3-4
TSE V: Skyrim-Mükemmel-
Valorant oynuyorum

Dark Souls 3 var ama 60 TL değildi daha ucuz olması lazım. 45 50 civarı ise üstüne 15.90'a da metal Gear Solid var v son çıkan alabilirsin kaliteli yapımlardır yani ben keyif almıştım :D.

Evet izlemiştim deneyebilirim.
Hikayesi benim hoşuma gitmişti. Sevmeyenler de var tabii ki. Oyun benim en sevdiklerim listesine girdi. Ayrıca, ülkemize çok duyulmamış olan ama oynayıp seven kişiye güzel bir hissiyat veren bir oyun daha önereyim: Transistor. Konuşma yetisini kaybetmiş bir arkadaşın, elinde duran, konuşabilir Transistor ile görevlere atıldığı, sıra tabanlı RPG olarak geçiyor. Kendi türünde, beğendiğim tek oyundu.

Aslında hesapta 54, 65 var fakat önerileriniz arasında çok güzel bir oyun bulursam birkaç lira daha atabilirim. Evet cevaplarınızı bekliyorum. Jrpg sevmem.
NVIDIA 920MX 2 GB VRAM
Intel i5-6200U 2.30GHz
8 GB DDR3 2133 MHz RAM

Neredeyse her türden olur. Sadece jrpg olmasın. DMC falan sevmem. Bir de darksiders gibi amaçsız olmasın.

Oynadığım oyunlar bunlar:

CoD MW
Metro 2033 Redux
Metro Last Light Redux
Batman Arkham...
Dead space serisi
Spec Ops The Line
Tomb Raider
Crysis serisi
L. A noire
Sniper Elite 2-kontrolleri hiç sevmedim-
The Long Dark
Mass effect-çok güzel size öneririm.
AC Rogue'ye kadar olan seri.
Cities Skylines-deneyeceğim ama DLC'ler çok pahalı.
Dishonored-öneririm-
Far Cry 3-4
Tse v: Skyrim-mükemmel-
Valorant oynuyorum

Splinter Cell Blacklist alabilirsin Steam'de 30 TL hem Online hem Single oynama imkanı veriyor. YouTube'den araştır hoşuna giderse al oyna dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı