60 TL İnternet Önerisi

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki internetim 2 Mbps ve çok ping oluyor. Bu yüzden başka bir internete geçeceğim ama pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Pingim 100 olursa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayim mi bunu?

Oyun oynayacaksan NetSpeed alınmaz. Şöyle düşün pingin 60 tamam mı? Adama mermiyi sıkıyorsun kafasına fakat mermi gitmiyor. Bizzat bu durumu yaşadım Türk Telekom kullanıyorum. CS:GO'da pingim 30'larda netgraph bölümünde bu arada paket %1 olmuştu. Bir rauntluk adama sıkıyorum bazı mermiler gidiyor bazıları gitmiyor böyle bir sorun var. Türk Telekom'u aradım halletiler santralden santral ile ilgili sıkıntı olduğunu tespit ettiler.

Şu anda söylediğin fiyata en uygun interneti Netspeed'de bulabilirsin. Ping ve hız sorununu MH'ye bildir. Daha stabil bir ping ve hız değeri için bina içi kablolamayı ankastreden modeme kadar eksiz bir Cat6 kablo ile değiştirmeni öneririm.

Hocam millenicom a geçmeni tavsiye ederim. 16 megabit paketi 79tl ama bir kere alırsın kafan rahat olur. Donma kasma internet sorunların olmaz. 5 aydır sorunsuz kullanıyorum.

aşağıda verdiğim davetiye kodu ile üye olursan ilk ay internetin de benden sana hediye olur. Ayrıca hiç bir zaman taahhüt vermiyorsun. Memnun kalmadın mı fiyat yüksek mi geldi hemen iptal et aboneliğini bir kuruş ödeme. Boşu boşuna Türk Telekom Süperonline gibi markalara 2 sene taahhüt verip birde üstüne 20-30tl fazla ödeme.

Millenicom davetiye kodu : 56315A76

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı