60 TL mouse önerisi

78501

Kilopat
Makaleler
5
Everest, Frisby gibi markaları Logitech G300S ile karşılaştırmak hata. Birkaç lira daha ekleyip G300S alın tabii ki.[/QUOTE
zaten haftada 10tl alıyorum ek olarak alsam 15tl. bir tane normal fare alcam logitecjh m185 birde oyun faresi ama g300s in tasarımını pek beğenmedim açıkçası

Everest ve Frisby'i Logitech ile karşılaştırmak büyük hata. Logitech G300s öneriyorum. O fiyata 1ms bildirme hızlı, iki elle de kullanılabilen, makrosu harika olan bir mouse almış oluyorsunuz. Ve bir de Logitech kalitesi var cok uzun senedir piyasada olan bir firma Logitech... Bunların hepsi de sadece 67 TL tutuyor... Zaten Everest ve Frisby'den uzak durulmalı alınacaksa A4 Tech alınabilir ama o da Logitech ile kıyaslanamaz diye düşünüyorum. Arkadaşlarımdan biri LoL ve CSGO için G300s kullanıyor çok memnun.

Everest ve Frisby'i Logitech ile karşılaştırmak büyük hata. Logitech G300s öneriyorum. O fiyata 1ms bildirme hızlı, iki elle de kullanılabilen, makrosu harika olan bir mouse almış oluyorsunuz. Ve bir de Logitech kalitesi var cok uzun senedir piyasada olan bir firma Logitech... Bunların hepsi de sadece 67 TL tutuyor... Zaten Everest ve Frisby'den uzak durulmalı alınacaksa A4 Tech alınabilir ama o da Logitech ile kıyaslanamaz diye düşünüyorum. Arkadaşlarımdan biri LoL ve CSGO için G300s kullanıyor çok memnun.
g300 mi daha iyi yoksa g300s mi ? ama ben bunların tekerlek kısmından pek hoşlanmadım ya :(

ama g300 daha pahalı s daha üst model değilmi ki benim bildiğime göre 300 ile 300s ile arasındaki fark alt kısımları olması gerek.

Eğer elin büyükse Frisby olanı al. Neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. G300s gerçekten çok küçük bir mouse. Eğer alacaksan önce bir elinle kavra sonra pişman olursun. Eline uyarsa kesinlikle G300S al derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı