S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 13 Temmuz 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, sizden termal macun önerisi istiyorum bütçem maksimum 60 TL önceden Rampage'nin tm 130 modelini almıştım siz ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
Merhaba arkadaşlar, sizden termal macun önerisi istiyorum bütçem maksimum 60 TL önceden Rampage'nin tm 130 modelini almıştım siz ne önerirsiniz?
ZeroSchulz Kilopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 142 13 Temmuz 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu termal macunu 2 gün önce aldım ve performasından aşırı memnunum şuanlık. Web'de stok kalmamış ama yakında mağazası varsa bu ürünü öneriyorum.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu termal macunu 2 gün önce aldım ve performasından aşırı memnunum şuanlık. Web'de stok kalmamış ama yakında mağazası varsa bu ürünü öneriyorum.