5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mayıs 2023 #11 eKqx dedi: Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş. Genişletmek için tıkla... Evet, uyumlu değil. Laptopta pump out yapar çünkü çok akışkan. Wipaste C2 gayet iyi gider. MX-4 fiyatında da Maxtor CTG8 bakabilirsin.
eKqx dedi: Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş. Genişletmek için tıkla... Evet, uyumlu değil. Laptopta pump out yapar çünkü çok akışkan. Wipaste C2 gayet iyi gider. MX-4 fiyatında da Maxtor CTG8 bakabilirsin.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #12 spriggan dedi: Görmez olur mu? Candır. Ama şahsen Thermal Grizzly tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 2 laptopa 2 gram termal macun yeter mi?
spriggan dedi: Görmez olur mu? Candır. Ama şahsen Thermal Grizzly tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam 2 laptopa 2 gram termal macun yeter mi?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 29 Mayıs 2023 #13 eKqx dedi: Peki hocam 2 laptopa 2 gram termal macun yeter mi? Genişletmek için tıkla... Fazla bile dostum. 1 gr 3 cihazı bile çıkarır. Az kullanıyosun çünkü ondan ortak alın dedim zaten.
eKqx dedi: Peki hocam 2 laptopa 2 gram termal macun yeter mi? Genişletmek için tıkla... Fazla bile dostum. 1 gr 3 cihazı bile çıkarır. Az kullanıyosun çünkü ondan ortak alın dedim zaten.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #14 550519 dedi: Ever, uyumlu değil. Laptopta pump out yapar çünkü çok akışkan. Wipaste C2 gayet iyi gider. MX-4 fiyatında da maxtor ctg8 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Wipaste C2 soğutması nasıldır hocam? spriggan dedi: Fazla bile dostum. 1 gr 3 cihazı bile çıkarır. Az kullanıyosun çünkü ondan ortak alın dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
550519 dedi: Ever, uyumlu değil. Laptopta pump out yapar çünkü çok akışkan. Wipaste C2 gayet iyi gider. MX-4 fiyatında da maxtor ctg8 bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Wipaste C2 soğutması nasıldır hocam? spriggan dedi: Fazla bile dostum. 1 gr 3 cihazı bile çıkarır. Az kullanıyosun çünkü ondan ortak alın dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mayıs 2023 #15 eKqx dedi: Wipaste C2 soğutması nasıldır hocam? Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Yeterli.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 29 Mayıs 2023 #16 eKqx dedi: MX4 iş görür mü hocam? Genişletmek için tıkla... MX4'te pump-out problemi var laptoplar için tavsiye etmiyorum. Laptop için alacaksanız Maxtor termal macunlarına göz atın. Bende CTG9E var gayet iyi.
eKqx dedi: MX4 iş görür mü hocam? Genişletmek için tıkla... MX4'te pump-out problemi var laptoplar için tavsiye etmiyorum. Laptop için alacaksanız Maxtor termal macunlarına göz atın. Bende CTG9E var gayet iyi.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #17 caglar_universal dedi: MX4'te pump-out problemi var laptoplar için tavsiye etmiyorum. Laptop için alacaksanız maxtor termal macunlarına göz atın. Bende ctg9e var gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi aşıyor, wipaste C2 almayı düşünüyorum.
caglar_universal dedi: MX4'te pump-out problemi var laptoplar için tavsiye etmiyorum. Laptop için alacaksanız maxtor termal macunlarına göz atın. Bende ctg9e var gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçemi aşıyor, wipaste C2 almayı düşünüyorum.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 29 Mayıs 2023 #18 eKqx dedi: Hocam bütçemi aşıyor, wipaste C2 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz güzel bir termal macundur kutu içeriği açısından fiyat performans bir üründür.
eKqx dedi: Hocam bütçemi aşıyor, wipaste C2 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz güzel bir termal macundur kutu içeriği açısından fiyat performans bir üründür.
akaReckless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 1.840 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2023 #19 eKqx dedi: Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş. Genişletmek için tıkla... Macunun uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum sonuçta parçaya sürüp tekrar kapatıyorsunuz uygun miktarda sürdüğünüz sürece sıkıntı çıkmayacaktır.
eKqx dedi: Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş. Genişletmek için tıkla... Macunun uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum sonuçta parçaya sürüp tekrar kapatıyorsunuz uygun miktarda sürdüğünüz sürece sıkıntı çıkmayacaktır.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 29 Mayıs 2023 #20 akaReckless dedi: Macunun uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum sonuçta parçaya sürüp tekrar kapatıyorsunuz uygun miktarda sürdüğünüz sürece sıkıntı çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Pumpout effect konusundan bahsediyorlar sanırım. Ama bende sorun olacağını düşünmüyorum.
akaReckless dedi: Macunun uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum sonuçta parçaya sürüp tekrar kapatıyorsunuz uygun miktarda sürdüğünüz sürece sıkıntı çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Pumpout effect konusundan bahsediyorlar sanırım. Ama bende sorun olacağını düşünmüyorum.