60 TL termal macun önerisi

Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş.
Evet, uyumlu değil. Laptopta pump out yapar çünkü çok akışkan. Wipaste C2 gayet iyi gider. MX-4 fiyatında da Maxtor CTG8 bakabilirsin.

Peki hocam 2 laptopa 2 gram termal macun yeter mi?
Fazla bile dostum. 1 gr 3 cihazı bile çıkarır. Az kullanıyosun çünkü ondan ortak alın dedim zaten.

MX4'te pump-out problemi var laptoplar için tavsiye etmiyorum. Laptop için alacaksanız maxtor termal macunlarına göz atın. Bende ctg9e var gayet iyi.

Hocam bütçemi aşıyor, wipaste C2 almayı düşünüyorum.

Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş.
Macunun uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum sonuçta parçaya sürüp tekrar kapatıyorsunuz uygun miktarda sürdüğünüz sürece sıkıntı çıkmayacaktır.

Macunun uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum sonuçta parçaya sürüp tekrar kapatıyorsunuz uygun miktarda sürdüğünüz sürece sıkıntı çıkmayacaktır.
Pumpout effect konusundan bahsediyorlar sanırım. Ama bende sorun olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…