60 TL ye İnternet Paketi Tavsiyesi

Ademcan

Hectopat
Daha fazla  
Biz interneti 2 kişi kullanıyoruz. İnternetim kotayı geçmeyince 300 KB, geçince ise 200 KB hızındaki gibi indiriyor.
1 GB lik oyunu nerdeyse 4-5 saatte indiyorum.
Bana sınırı 60 TL olacak 24 mbps veya daha üstü 2000 - 2500 MB hızlarında indirebileceğim internet önerir misiniz? Tek kişi kullanacağım. 1 GB lık oyunu 10 15 dk da indirmesini isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek anlamıyorum direk yönlendirirseniz iyi olur link atarak . 20 mbps 24 mbps 50 - 75 gb sınırlı olsun . 2 mb de indirebiliyim yeter bana . Sadece yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim direk yönlendirin .

Öncelikle oturduğunuz yerde fiber kablosu gereklidir. Eğer ki müstakil evse zaten fiber kablosu çektirmeniz çok zor. Mesela 16 mbps paketine geçtiniz. Kesinlikle download hızınız 16 mbps olmayacaktır.

Bağlantı HızıOrt. İndirme Hızı
1 Mbit90 - 120 KB/sn
4 Mbit450 KB/sn
8 Mbit900 KB/sn
16 Mbit1.9 MB/sn
32 Mbit4 MB/sn
[THEAD] [/THEAD]
[TBODY] [/TBODY]

-Torrent-Oyun'dan alıntıdır.

Ben superonline 16 mbps 75 gb dowload kotalı sınırsızından geçmez istiyorumda ev müstakil deyil 3 katlı bina . 2 mb dowload indirme hızı görebilirmiyim yoksa 16 mbps bizim orda 14 mbps 12 mbps olarakmı çalışır pek anlamadım ? Yani paketi alır almaz direk 16 mbps hızmı görcem yoksa bulundum ortama göre 14 mbps 12 mbps gibi rakamlara düşermi ? 1.5 mb - 2 mb hız bana yeter zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı