Pushlt Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1 Xbox konsolunda Dying Light Definitive Edition 62 TL'ye düşmüş alınır mı? FPS türü seviyorum beni sarar mı?
Xbox konsolunda Dying Light Definitive Edition 62 TL'ye düşmüş alınır mı? FPS türü seviyorum beni sarar mı?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 15 Ağustos 2022 #2 Pushlt dedi: Xbox konsolunda Dying Light Definitive Edition 62 TL'ye düşmüş alınır mı? FPS türü seviyorum beni sarar mı? Genişletmek için tıkla... Net sarar zaten Türkçe oyun bem Dying Light 2 oynuyorum şuan arada hikayeye bakmadan sadece yan görev ve etkinlik kovalıyorum.
Pushlt dedi: Xbox konsolunda Dying Light Definitive Edition 62 TL'ye düşmüş alınır mı? FPS türü seviyorum beni sarar mı? Genişletmek için tıkla... Net sarar zaten Türkçe oyun bem Dying Light 2 oynuyorum şuan arada hikayeye bakmadan sadece yan görev ve etkinlik kovalıyorum.
Pushlt Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Net sarar zaten Türkçe oyun bem Dying Light 2 oynuyorum şuan arada hikayeye bakmadan sadece yan görev ve etkinlik kovalıyorum. Genişletmek için tıkla... knk peki zormu bi arkadaş baya zor bitirmeye zorlanırsın dedi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Net sarar zaten Türkçe oyun bem Dying Light 2 oynuyorum şuan arada hikayeye bakmadan sadece yan görev ve etkinlik kovalıyorum. Genişletmek için tıkla... knk peki zormu bi arkadaş baya zor bitirmeye zorlanırsın dedi
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 15 Ağustos 2022 #4 Pushlt dedi: knk peki zormu bi arkadaş baya zor bitirmeye zorlanırsın dedi Genişletmek için tıkla... Zor değil oynarken hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum 5 saat otursam 5 saat oynarım zorlanırsın dediği oyunun süresidir evet oyun çok uzun yan görev falan akıyım dersen benim gibi 80-100 saatte anca bitirirsin.
Pushlt dedi: knk peki zormu bi arkadaş baya zor bitirmeye zorlanırsın dedi Genişletmek için tıkla... Zor değil oynarken hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum 5 saat otursam 5 saat oynarım zorlanırsın dediği oyunun süresidir evet oyun çok uzun yan görev falan akıyım dersen benim gibi 80-100 saatte anca bitirirsin.