DanZallll Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 5 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar Playstore üzerinden satın almış olduğum GTA5 hesabımı 60 liraya satıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2015
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 5 Mayıs 2015 #2 DanZallll dedi: Arkadaşlar Playstore üzerinden satın almış olduğum GTA5 hesabımı 60 liraya satıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun Steam kayıtlı mı? Devir ne şekilde olacak? Forum geçmişiniz oldukça zayıf ilk oyun sonra ödeme kabul ederseniz alabilirim.
DanZallll dedi: Arkadaşlar Playstore üzerinden satın almış olduğum GTA5 hesabımı 60 liraya satıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun Steam kayıtlı mı? Devir ne şekilde olacak? Forum geçmişiniz oldukça zayıf ilk oyun sonra ödeme kabul ederseniz alabilirim.
DanZallll Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 5 Mayıs 2015 #3 Az önce yazım hatasından dolayı ceza aldım o yüzden bu hesaptan yazıyorum. Bugün mü alıcaksınız?
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 5 Mayıs 2015 #4 Bugün olmaz belki ama 2 gün içerisinde alabilirim.
DanZallll Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 5 Mayıs 2015 #5 Bu arada online'da 480.00$ değerinde recidence ev garajda bir adet araba ve 752.00$dolarda bankada param var. Konu güncel arkadaşlar oyun 50 Lira oldu.
Bu arada online'da 480.00$ değerinde recidence ev garajda bir adet araba ve 752.00$dolarda bankada param var. Konu güncel arkadaşlar oyun 50 Lira oldu.
X xdclub Hectopat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #6 Hangi şehirde yaşıyorsun?
DanZallll Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 5 Mayıs 2015 #7 Ankarada yaşıyorum. Konu güncel. Bugün için 50 lira yarın 60 lira olacak. Arkadaşlar fiyatları biraz araştırdam düşük fiyat yazmışım bayağı 75 liradan satıyorum konu güncel.
Ankarada yaşıyorum. Konu güncel. Bugün için 50 lira yarın 60 lira olacak. Arkadaşlar fiyatları biraz araştırdam düşük fiyat yazmışım bayağı 75 liradan satıyorum konu güncel.
poseydonsss Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 553 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #8 Oyunu alabilirim. Ama pc versiyonu mu? Aktarım nasıl yapılacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
DanZallll Hectopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 5 Mayıs 2015 #9 Evet pc versiyonu.Aktarım derken? Oyunu size sattığımda social club ıd ve şifremi vereceğim. Şifreyi ve epostayı istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. Oyunu rockstargames üzerinden direk hdd üzerine yükleyerek oynayacaksınız. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2015
Evet pc versiyonu.Aktarım derken? Oyunu size sattığımda social club ıd ve şifremi vereceğim. Şifreyi ve epostayı istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. Oyunu rockstargames üzerinden direk hdd üzerine yükleyerek oynayacaksınız.
poseydonsss Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 553 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2015 #10 Kredi kartıyla almak istiyorum. Sanırım internet bankacılığıyla havale yapabilirim. Siz oyunu nasıl bana vereceksiniz? İlginiz için teşekkürler en kısa zamanda size geri dönüş yaparım.
Kredi kartıyla almak istiyorum. Sanırım internet bankacılığıyla havale yapabilirim. Siz oyunu nasıl bana vereceksiniz? İlginiz için teşekkürler en kısa zamanda size geri dönüş yaparım.