Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar en son 60 Tl bütçem var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
alper54 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 156 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 21 Ocak 2015 #2 Ultranet 16mbps paketi uygun gibi. Fiber hat var ise 25 mbps paketine bakabilirsin.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #3 Bu kampanyada ki 75 Gb olan nasıl Süperonline iyi midir sizce? Altyapımız da fiber bulunmuyor. ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline
Bu kampanyada ki 75 Gb olan nasıl Süperonline iyi midir sizce? Altyapımız da fiber bulunmuyor. ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline
SnowGhost Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 227 Makaleler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #4 TTNET ultranet limitsiz 16 mbps 75 gb akk tarife kullanıyorum normal fiyatı 76 tl ancak kampanya ile 50 tl ödüyoruz. Düşünebilirsin.
TTNET ultranet limitsiz 16 mbps 75 gb akk tarife kullanıyorum normal fiyatı 76 tl ancak kampanya ile 50 tl ödüyoruz. Düşünebilirsin.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #5 TTNET kullanıyorum 8 mbps ama 1-2 mbps bile zor geliyor, modem arayüzünden baktım. O yüzden sıkıntı yaşar mıyım? Bilmiyorum açıkcası.
TTNET kullanıyorum 8 mbps ama 1-2 mbps bile zor geliyor, modem arayüzünden baktım. O yüzden sıkıntı yaşar mıyım? Bilmiyorum açıkcası.
SnowGhost Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 227 Makaleler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #6 Ben 13.96 görüyorum genelde . Dosya indirirken 1.5 mb den aşağı inmiyor . Maalesef bütçe olmayınca sağlam bir internet almak zor oluyor .
Ben 13.96 görüyorum genelde . Dosya indirirken 1.5 mb den aşağı inmiyor . Maalesef bütçe olmayınca sağlam bir internet almak zor oluyor .
H Hami Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #7 Superonline 16 mb kullanıyorum bn cok memnunum tavsiye ederim 59 tl ögrenciysen
mehmet bolancı Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #8 Bilgehan Demirkaya dedi: Arkadaşlar en son 60 Tl bütçem var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... sana önerebileceğim tek adres www.ttnet.com.tr: Tek Fiyat Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > TTNET . Bilgehan Demirkaya dedi: Bu kampanyada ki 75 Gb olan nasıl Süperonline iyi midir sizce? Altyapımız da fiber bulunmuyor. ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline Genişletmek için tıkla... uzak dur kardeş hepsi türk telekomun alt yapısını kullanıyor öncelik ttnet Dosya Ekleri Adsız.png 130,1 KB · Görüntüleme: 496
Bilgehan Demirkaya dedi: Arkadaşlar en son 60 Tl bütçem var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... sana önerebileceğim tek adres www.ttnet.com.tr: Tek Fiyat Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > TTNET . Bilgehan Demirkaya dedi: Bu kampanyada ki 75 Gb olan nasıl Süperonline iyi midir sizce? Altyapımız da fiber bulunmuyor. ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline Genişletmek için tıkla... uzak dur kardeş hepsi türk telekomun alt yapısını kullanıyor öncelik ttnet
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #9 @mehmet bolancı bu tarifede AKK kaç bir bilgin var mı? En düşük 75 Gb istiyorum.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #10 Bilgehan Demirkaya dedi: Bu kampanyada ki 75 Gb olan nasıl Süperonline iyi midir sizce? Altyapımız da fiber bulunmuyor. ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline Genişletmek için tıkla... Fiber tarifelerine bakınız. Bu tarife ADSL.
Bilgehan Demirkaya dedi: Bu kampanyada ki 75 Gb olan nasıl Süperonline iyi midir sizce? Altyapımız da fiber bulunmuyor. ADSL Kampanyası | Turkcell Superonline Genişletmek için tıkla... Fiber tarifelerine bakınız. Bu tarife ADSL.