Yucel SANAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2016 #1 2+1 ses sistemi alacağım bütçem 60 TL maksimum 70 TL olur. Link atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2016
Osman YILDIZ Hectopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 182 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Teknikeri 11 Mayıs 2016 #2 O bütçeye alabileceğiniz pek fazla seçecek sunan modeller yok açıkcası mikado markasını kullanmadım ama yorumlara bakılırsa alanlar memnun Mikado Md-X24 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri özellikle bundan memnunlar Mikado MD-2012 2+1 Multimedia Speaker (871) Fiyatı
O bütçeye alabileceğiniz pek fazla seçecek sunan modeller yok açıkcası mikado markasını kullanmadım ama yorumlara bakılırsa alanlar memnun Mikado Md-X24 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri özellikle bundan memnunlar Mikado MD-2012 2+1 Multimedia Speaker (871) Fiyatı
Yucel SANAR Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2016 #3 Osman YILDIZ dedi: O bütçeye alabileceğiniz pek fazla seçecek sunan modeller yok açıkcası mikado markasını kullanmadım ama yorumlara bakılırsa alanlar memnun Mikado Md-X24 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri özellikle bundan memnunlar Mikado MD-2012 2+1 Multimedia Speaker (871) Fiyatı Genişletmek için tıkla... iyi bir ürün olarak ne tavsiye edersiniz bekleyip daha iyisini almalıyim
Osman YILDIZ dedi: O bütçeye alabileceğiniz pek fazla seçecek sunan modeller yok açıkcası mikado markasını kullanmadım ama yorumlara bakılırsa alanlar memnun Mikado Md-X24 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri özellikle bundan memnunlar Mikado MD-2012 2+1 Multimedia Speaker (871) Fiyatı Genişletmek için tıkla... iyi bir ürün olarak ne tavsiye edersiniz bekleyip daha iyisini almalıyim
Osman YILDIZ Hectopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 182 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Teknikeri 11 Mayıs 2016 #4 Kesinlikle bekleyebiliyorsanız creative marka bir 2+1 ses sistemi almalısınız. Bu konu da en iyi firma bu. Bu sitenin haftasonu indirimi oluyor mobil de o zaman düşürüp 90 TL civarında alabilirsiniz belki Creative SBS A250 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kesinlikle bekleyebiliyorsanız creative marka bir 2+1 ses sistemi almalısınız. Bu konu da en iyi firma bu. Bu sitenin haftasonu indirimi oluyor mobil de o zaman düşürüp 90 TL civarında alabilirsiniz belki Creative SBS A250 2+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri