ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar, kupon var ve ben de LED almak istedim. Bu fiyata bilgisayara uyumlu LED var mıdır? Veya bağlantısı falan nasıldır? Çok eskiden LED'im vardi ve aku ile çalıştırıyordum, bu alacağım için akuye vs. gerek var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2020
Arkadaşlar, kupon var ve ben de LED almak istedim. Bu fiyata bilgisayara uyumlu LED var mıdır? Veya bağlantısı falan nasıldır? Çok eskiden LED'im vardi ve aku ile çalıştırıyordum, bu alacağım için akuye vs. gerek var mıdır?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #2 ArdaMert dedi: Arkadaşlar, kupon var ve ben de LED almak istedim. Bu fiyata bilgisayara uyumlu LED var mıdır? Veya bağlantısı falan nasıldır? Çok eskiden LED'im vardi ve aku ile çalıştırıyordum, bu alacağım için akuye vs. gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar a takilan led ler var. Ama bana sorarsan kasada yer varsa fan alman daha iyi olur. Ama ses olmasını istemezsen led alabilirsin.
ArdaMert dedi: Arkadaşlar, kupon var ve ben de LED almak istedim. Bu fiyata bilgisayara uyumlu LED var mıdır? Veya bağlantısı falan nasıldır? Çok eskiden LED'im vardi ve aku ile çalıştırıyordum, bu alacağım için akuye vs. gerek var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar a takilan led ler var. Ama bana sorarsan kasada yer varsa fan alman daha iyi olur. Ama ses olmasını istemezsen led alabilirsin.