ozyudo Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #1 Logitech G915 TKL ve G PRO X TKL klavyesini aktif olarak kullanıyorum. %60 ya da %65 bir klavye önerisine ihtiyacım var. Birkaç marka ve modele baktım, sizin de deneyimlediğiniz klavye modellerini merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Logitech G915 TKL ve G PRO X TKL klavyesini aktif olarak kullanıyorum. %60 ya da %65 bir klavye önerisine ihtiyacım var. Birkaç marka ve modele baktım, sizin de deneyimlediğiniz klavye modellerini merak ediyorum.
ozyudo Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #3 mustafa.dgt dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe sınırım yok.
M mustafa.dgt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 223 2 Ağustos 2022 #4 ozyudo dedi: Bütçe sınırım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman custom klavye yapabilirsin.
ozyudo Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #5 mustafa.dgt dedi: O zaman Custom klavye yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Custom yapmayı ben de düşündüm. Bildiğin bir site var mı?
mustafa.dgt dedi: O zaman Custom klavye yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Custom yapmayı ben de düşündüm. Bildiğin bir site var mı?
M mustafa.dgt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 223 2 Ağustos 2022 #6 ozyudo dedi: Custom yapmayı ben de düşündüm. Bildiğin bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Aliexpress veya banggood'dan alabilirsin.
ozyudo dedi: Custom yapmayı ben de düşündüm. Bildiğin bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Aliexpress veya banggood'dan alabilirsin.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Ağustos 2022 #7 Gayet güzel bir klavyedir, öneririm. Gateron Pro Yellow alın kesinlikle ve de kesinlikle. Adresinizi girerseniz vergiyi görebilirsiniz: 125.25AU $ 10% OFF|Epomaker Th66 65% Hot Swappable Rgb 2.4ghz/bluetooth 5.0/wired Wireless Mechanical Keyboard Mda Pbt Keycaps 2200mah Battery - Keyboards - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gayet güzel bir klavyedir, öneririm. Gateron Pro Yellow alın kesinlikle ve de kesinlikle. Adresinizi girerseniz vergiyi görebilirsiniz: 125.25AU $ 10% OFF|Epomaker Th66 65% Hot Swappable Rgb 2.4ghz/bluetooth 5.0/wired Wireless Mechanical Keyboard Mda Pbt Keycaps 2200mah Battery - Keyboards - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ozyudo Kilopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 225 Çözümler 1 3 Ağustos 2022 #8 Xeonayp dedi: Gayet güzel bir klavyedir, öneririm. Gateron Pro Yellow alın kesinlikle ve de kesinlikle. Adresinizi girerseniz vergiyi görebilirsiniz: 125.25AU $ 10% OFF|Epomaker Th66 65% Hot Swappable Rgb 2.4ghz/bluetooth 5.0/wired Wireless Mechanical Keyboard Mda Pbt Keycaps 2200mah Battery - Keyboards - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Xeonayp dedi: Gayet güzel bir klavyedir, öneririm. Gateron Pro Yellow alın kesinlikle ve de kesinlikle. Adresinizi girerseniz vergiyi görebilirsiniz: 125.25AU $ 10% OFF|Epomaker Th66 65% Hot Swappable Rgb 2.4ghz/bluetooth 5.0/wired Wireless Mechanical Keyboard Mda Pbt Keycaps 2200mah Battery - Keyboards - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler