Kablolu sadece.
Peki hocam kablosuz/şarjlı bir klavye almak istesem bütçeyi kaça çıkarmam gerekli?Kablolu sadece.
Bütçene göre sadece bu var:Peki hocam kablosuz/şarjlı bir klavye almak istesem bütçeyi kaça çıkarmam gerekli?
Teşekkür ederim hocam. Fantech Helios II'yi de siz önermiştiniz diye hatırlıyorum bütçe arttırıp almıştım sizce bu klavye içinde geçerli mi?Bütçene göre sadece bu var:
Bütçe yükseltirim derseniz:AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)
AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Bütçe yükseltebilirseniz, tabii çok daha üstün diğer klavyelerden.Teşekkür ederim hocam. Fantech Helios II'yi de siz önermiştiniz diye hatırlıyorum bütçe arttırıp almıştım sizce bu klavye içinde geçerli mi?
Çok teşekkür ederim hocam tekrardan.Bütçe yükseltebilirseniz, tabii çok daha üstün diğer klavyelerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.